Çocuk Hastalıkları annecik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

annecik82

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2007
124
5
oğlum 2 yaşında.doktorlar su çiçeği aşısı yaptırmanın yararlı olduğunu söylüyor.fakat bağzılarıda bu aşının tam araştırılmadığını ve yapılmaması gerektiğini sölüyor.kendi doktorumuzda bize bırakıyor.kafam allak bullak oldu.içinizde suçiçeği aşısı yaptıran varmı.yada bu konuda bi bilgisi olan.yaılarınızı bekliyorum

oğlum 2 yaşında.doktorlar su çiçeği aşısı yaptırmanın yararlı olduğunu söylüyor.fakat bağzılarıda bu aşının tam araştırılmadığını ve yapılmaması gerektiğini sölüyor.kendi doktorumuzda bize bırakıyor.kafam allak bullak oldu.içinizde suçiçeği aşısı yaptıran varmı.yada bu konuda bi bilgisi olan.yaılarınızı bekliyorum

Mrb...Benim oglum 1 ay sonra 2,5 yasinda olacak (insallah)
Biz yaptirdik ve yaptirilmasi gerektigini biliyorum ...
Sunu belirteyim ben yurtdisinda yasiyorum...4 aylikti oglum buraya geldigimizde yani butun asilarini burada yaptirdik ...(Turkiyede nasil bilemiyorum tam olarak )
Benim bildigim kadari ile 12-18 aylık çocuklara tek bir doz suçiçeği aşısının yapılması önerilmektedir doktorlar tarafindan ...
Tabi tercih sizin ...Uzman bir dr danismak gerekir bence ...

hassasiyetin için teşekkürler.bizde bütün özel aşılarını yaptırdık.bir su çiçeği kaldı fakat her doktor farklı şeyler sölüyor bende tedirgin oluyorum.ona bişe olmasından korkuyorum.teşekkr ederim.

X