- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Selam arkadaşlar,
Kanser hastası annem için dualarınıza talibim kimin duası geçer belli olmaz Ya Şafi zikri cekiyorum okuyabilecek olan varsa sayı verirse çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun. Rabbim hayırlısıyla anneciğimin sifasini verir inşallah
Rabbim şifa versin 5000 tane okurum inşallah
Benimde annem kanser hastası. Ne yaşadığınızı çok iyi biliyorum. Ama içinizi ferah tutun. Rabbim Şafi isminin hürmetine şifasını verecektir. Bende 5000 okuyacağım.
Allah razı olsunKaç tane cekiceksiniz ordan duselim isterseniz Allah şifalar versin 5.000 ben okurum
5.000 de ben aldim Rabbim sifalar versin inşallah
Rabbim mubarek gunun hurmetine sifasini versin insAllah.
1.000 aldim.
Rabbim şifasını versin 5.000de alıyorum.
54.000-4.000 = 50.000 kalan70.000-26.000=54.000 kalan
100 okudum ben deAllah şifa versin
49.000 kalan Allah şifa versin. Anneniz umarım iyileşir. Benim annemde şuan hasta ve dualarımı ikisi için edicem. Umarım bütün mikrobu vücutlarından sabah olduğu zaman atarlar. Annenizin kanserli hücreleri tertemiz olur.
700 okudum kalan:48.000
Amin. İnşallah onların tamamen iyileştiklerini yüzlerindeki o güzel gülümsemeyle kutlarız. Anneniz için yaradanım iyileştirici meleklerini yardıma yanına yollasın.Allah razı olsun
Aminnn aminn inşallahçok zor bi süreç yasadigimizi bi Rabbim biliyor sizede çok geçmiş olsun inşallah bian önce sağlıklarına kavuşurlar nerde varsa tüm hastalarına Rabbim safilerin yüzü suyu hürmetine sifasini versin çok Amin
Allah razı olsun
3.000700 okudum kalan:48.000
Aminnn inşallah cümlemizin hastalarına safi ismiyle şifalar versin RabbimAmin. İnşallah onların tamamen iyileştiklerini yüzlerindeki o güzel gülümsemeyle kutlarız. Anneniz için yaradanım iyileştirici meleklerini yardıma yanına yollasın.
Amin saolun Allah razı olsun3.000kalan 45.000
Rabbim tez zamanda şifa versin inşalşah