Anneciğim için dua edin ne olur

BULUTOLSAM

ben ona resmen aşığım....
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
2.729
9
116
40
Bursa
slmlar.

arkadaşlar annem 2 aydır hasta ve birtürlü iyileşemiyor. rahimde myom, büyüme, kalınlaşma ve iltihap var. kullandığı hiçbir ilaca cvp alamadık.ağrıları çok fazla. ve doktorlar en son hiçbir iyileşme olmadığını söylediler.ameliyat olup rahminin alınması gerekiyormuş. lütfen dualarınızı esirgemeyin:çok üzgünüm:senağlama

Canım Allah şifasını versin inşallah en kısa zamanda benim annemdede vardı senelerce gitmedi doktoru rahimden miyom alındı rahimle birlikte ameliyat oldu şimdi çok iyi Allah' a şükür ..darısı başınıza
çok büyük geçmişler olsun anneciğin e

Allahim acil sifalar versin annecigine,annemin bi arkadasininda rahmi alinmisti,kadin simdi gayet saglikli yasamini surduruyo,olmasaydi tabiki cok daha iyi ama,rahim alindiktan sonrada yasamini saglikla surduren var,tekrar acil sifalar,mutlu gunler diliyorum canim:1hug:

Canım benim kiç korkma..İnşallah Allah şifasını versin. Bi kaç ay önce benim annem de aynı rahatsızlıklar sebebiyle ameliyat oldu ve rahmi alındı...Çok şükür ki kistlerde de kötü bir sonuç çıkmadı...Şimdi gayet iyi...İnşallah senin annnen de en yakın zamanda sağlığına kavuşur...

canım benım buyuk gecmıs olsun allah sıfa versın
rabbım okadar buyukkı dua et sende dualarımla yanındayım canım

Çok geçmiş olsun, bence ameliyat olup rahminin alınmasında bir sakınca yok annemde de aynı rahatsızlık var, babam gittiği için şu an erteledi ama o da ameliyat olacak.

Çok gecmiş olsun canım... ilaçlara cevap vermiyorsa neden ameliyatla almıyorlar acaba. Annemde aldırdı rahmini şimdi çok sağlıklı umarım en yakın zamanda düzelir annen..

arkadaşlar çoook teşekkür ederim. dualarınız için ve içimi biraz olsun ferahlattığınız için çok çok sağolun.:1rolleyes:

Çok gecmiş olsun canım... ilaçlara cevap vermiyorsa neden ameliyatla almıyorlar acaba. Annemde aldırdı rahmini şimdi çok sağlıklı umarım en yakın zamanda düzelir annen..

canım en son olarak doktor ameliyatla rahmi alıcaz dedi zaten. umarım herşey yolunda gider ve ii olur. desteğiniz için teşekkürler

Benim annemdede myom var ama bu kadar ağrı ve ciddi bişi olduğunu bilmiyodum allah annelarimize özellikle senin annene acil şifalar versin çok üzüldüm yaaa....

canım anneciğine Allahtan acil ve hayırlı şifalar diliyorum..üzülme tatlım annenin bu dönemde sana çok ihtiyacı olacaktır..sen güçlü olmalısın şimdi destek ol ona yanında olduğunu hissetir..çevremde o kadar çok kadın varki rahmi alınan kadın için ağır bir dönem ama atlatılıyor..Dualarımız seninle..

allah şifasını versin canım.....genelde kadınların yaşadıgı bır sorun..işallah gecer....
dua et canım...sevgıler.

annmele aynı şehirde değiliz ve bu durum beni daha çok üzüyor. ne kadar zormuş şimdi anladım. anında yanında olamamak koşup yanına gidememek çok zormuş. allahım ona acil şifalar versin. biran önce sağlığına kavuştursun

canım geçmiş olsun
sakın korkmasın annen
benim annemdede benzer şkikayetler vardı
bi adet olurdu iki hafta sürerdi nerdeyse bide öyle böyle değil sanki çeşme açarsın su fışkırır ya resmen öyle oluyordu kan gövdeği götürüyordu yatak yorgan batıyordu
dr. rahmin alınması lazım dedi ama annem istemedi ilaç tedavısı yapıldı 2 sene felan biraz düzelme oldu ama sonra yine başladı aynı şikayetler bu sefer başka çaresi kalmadı mecbur alınacak dedi dr. ve aldılar
inanki o günden beri okadar rahatki keşke o çileyi hiç çekmeseydim hemen ameliyat olsaydım dedi sonradan
ameliyatı iyi bir dr. yaparsa korkulacak bişey değil gerçekten eskiden bu tür ameliyatlar çok zor olurmuş iyileşmek çok zaman alırmış vs. ama şimdi tıp çok ilerlerdi. Ameliyat sonrası biraz zor oluyor tabii halile ameliyat yerleri dıkışler vs. iyi dinlenmesi kendini yormaması gerekiyor annem 2 hafta hastanede yattı 2-3 haftada evde dinlendi ondan sonra her işine yine kendi koştu o gün bugündür maşallah çok iyi gerçekten
allah anneciğine acil şifalar versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…