Anket Anneci misiniz yoksa babacı mı?

hadi bakalim hangisi daha agir basiyo annenizmi babanizmi???

• Ankete Katılan
    84

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
annenizmi aha agir basiyo yoksa babanizmi???

hani derler ya ohlan anneye kiz babaya daha düskündür diye
peki ya siz kime daha cok düskünsünüz???

allahim annelerimizi babalarimizi basimizdan eksik etmesin insallah:Saruboceq:
ve onlari basimizdan eksik etmesin yoklugunuda aratmasin:Saruboceq:
bizlerede onlara hayirli evlatlar olmayi nasip etsin insallah:Saruboceq:

ikisininde bendeki yeri cok baska ama ben babaciyim babamin kiziyim ya ne yalan söyliim ona daha cok düskünüm
umarim onlara layik bir evlat olmusumdur ve rabbbim onlarin yoklugunu aratmasin bana insallah acisini vermesin göstermesin insallah:Saruboceq:

canım çok güzel bir konu bende kesinlikle tam bir anneciyim (ana kuzusuyum yani)
babamın yeri de ayrı tabiki Allah başımızdan eksik etmesin..ama ennemin yeri çok çok ayrıdır o benim herşeyimmm asla ayrı kalamıyorum inanmazsınız evlerimizin arası arabayla 5 dakika haftanın 2 günü annemdeyim günde en az 5 kezde telefonla konuşuyorum ben tam bağımlıyım yaniŞeniz

annemide tabiki çok severim ama babamın şefkati sevgisi hoşgörüsü sıcaklığı bambaşkadır bende babasına aşık kızlardanım..

Anneciyim ben babamıda çok severim tabi ki ama annemin yeri bambaşkadır benim için arkadaşım dostum sırdaşım annem herşeyim Allahım başımızdan eksik etmesin :Saruboceq::asigim:

bende babacılardanım gercekten annemı sewmemezlik kesınlıkle diil sewgım eşit ama babam bı adım önde :) annem duymasın :) :) :)

ikisinede cok düskünüm..

çok denedim ama ayrım yapamam. tırnkalarına çöp batsa içim yanar...:çok üzgünüm:

Her ikisininde yeri aynıdır benim için...
Ayırt etmek çok zor...
Rabbim ana babalarımıza uzun ömürler versin.............

küçükken bile ağlarken baba diye ağlarmışım.babama daha çok düşkünüm napayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…