Evet çağımızın sorunu anneci bir eş 1.5 yıldır evliyim.1 .çocuğum da var.eşim tek çocuk ve inanılmaz anneci.Kendi fikirleri yok.Annesi ne soylese papağan gibi tekrar eder.Sevgili döneminde hiç anlamamışım.Zaten nişanlıyken annesiyle zıtlaşdığımda hep ben tarafda olurdu.YALANMIŞ.Hiç sevmemiş beni.dügün günü kayınvalidem ,dügün ertesi kocamın gerçek karakterleri çıktı ortaya ve evlendiyime bin pişman oldum.Kadın tüm gün rapor alıyo ,karın nerde,karının annesi neden geldi babası neden geldi gibi saçma şeylerden kavga çıkardı durdu.Aslında çoktan boşanmam lazımdı lakin hamile kaldım ve belki düzelir diye sabr etdim lakin degişen birşey yok.Bekar zamanlarımda çalışan,kendi ayakları üzerinde duran,dolgun maaş alan,özgür ,gururlu kız şimdi tam aksi.Pısırık,evden dışarı sacede çocuk parkına giden asosyal bir kıza dönüşdüm.üstelik fakir bir aileye gelin gitdim.kocamın maaşı benim kazancımın yarısı bile degilAma hep kendilerini benden üstün görürler.Üstelin annesi babası ve kendisi normal psikoloji sahibi degiller.asosyal bir aile.Pek eş dostları yok.evden dışarı pek çıkmazlar.Beni de kendilerine benzetmeye çalışıyorlarNe zaman arkadaşlarımla buluşsam illa kavga çıkartacak kadın.Boşanmaya karar verdim.Lakin nasıl tepki vericekler nasıl olucak hiç bir fikrim yok.Boşanmak zor bir yol ve bu stresle nasıl başa çıkıcam?ailem arkamda.Annem babam da boşanmış.Çocugum için üzgünüm.Lakin ben mutlu olmasam nasıl çocugumu mutlu ede bilirimki.Ama iş uygulamaya gelince bende tık yok.çok üzdüler beni lakin içimde kocama acıma duygusu var.Sevmiyorum onu lakin cocugundan ayırmak bana vicdan azabı veriyo.biraz da Boşanma sürecinden korkuyorum.Nasık olucak,eşim nasıl tepki vericek.Ayrılırsan seni öldürürüm diyor,belki blöf bilemiyorum.Çocugumu almakla bile tehdid ediyo.Kanunlar ortada ona ragmen tehdid ediyor.böyle anneci kocadan kurtulanlar bana bi akıl vere bilir mi?