• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneannem ve görücü usülü konusu

arkadaşlar ailem çok katı diye burda defalarca konu içinde söyledim bilenler bilir.şu sıralar anneannem bizde misafir sürekli konuyu evliliğe getirip görücü usulü evlilik en iyisi deyip duruyor.benim sevgilim oldğunu duydu önceden ailem vermedi .sürekli sevgilisi olan kızlara namussuzmuş damgası vuruyor.ille de görücü usulü olacakmış.nişanlıyken ancak kardeşi olursa yanlarında görüşebilirlermiş.konuşup duruyo delirmek üzereyim.işin kötüsü de babam da böyle görücü usulü evliliği savunuyor.benim de 4 yıldır görüştüğüm evlililk düşündüğüm bi sevgilim var. nasıl sindirebilirim ben bu konuşmaları.bezdim artık.umutsuzluğa kapılıyorum sevdiğimle evlenemeyeceğim diye.
Sevdiğin kişiye söyle seni görmeye gelsinler o zaman, siz ikiniz iyi oynarsanız ailen nereden bilecek ki senin çoktan OK verdiğini :KK37:

ailem sevgili olduğumuzu biliyor kız :) sonradan ayrılın ulen dediler ama.ayrılmadık
Hadi ya, resmini, cismini gördüler yani, adını falan biliyorlar. Böyle hatalar yapılmamalı işte :KK69:

Sıkma canını, zorla başkasına veremezler ya. Rabbim sevenleri ayırmasın inşallah. Hoppa

boşver yaşlıdır konuşur de geç..
yada konuşurken yanında durma..
konuşmayalım böyle konular gereksiz deyip geç..

arkadaşlar ailem çok katı diye burda defalarca konu içinde söyledim bilenler bilir.şu sıralar anneannem bizde misafir sürekli konuyu evliliğe getirip görücü usulü evlilik en iyisi deyip duruyor.benim sevgilim oldğunu duydu önceden ailem vermedi .sürekli sevgilisi olan kızlara namussuzmuş damgası vuruyor.ille de görücü usulü olacakmış.nişanlıyken ancak kardeşi olursa yanlarında görüşebilirlermiş.konuşup duruyo delirmek üzereyim.işin kötüsü de babam da böyle görücü usulü evliliği savunuyor.benim de 4 yıldır görüştüğüm evlililk düşündüğüm bi sevgilim var. nasıl sindirebilirim ben bu konuşmaları.bezdim artık.umutsuzluğa kapılıyorum sevdiğimle evlenemeyeceğim diye.
onlar konuştukça gıcık gıcık gül ve hiç takma. sen böyle oldukça onlar çıldırır. kafaya bile takma

Sevdiceğinizi gördükten sonra kanları ısınırsa gerisi geliyor. Kendini üzüp bu düşüncelere kapılma. 4 seneden beri birlikte isen ailene uygun biri demek ki.. Büyükler herşeyi söyler ama neticede kararları sen vereceksin ;)

Ya belki anneannen mesaj veriyordur görücü usulu beni evlendirin diye neden kendi üstüne alınıyorsun ki, yok mu etrafta yağız, emekli maaşı olan bir amca:KK53:
ahahah geçen bi fıkra okumuştum şöyle ki ;yaşlı kadın doktora gidiyor oğluyla beraber, doktorun sorduğu her soruya kocam varken ağrımirdi şimdi ağrıyor diyor en son doktor şakayla seni evlendirelim teyze ozaman diyor, oğluda aman olurmu doktor bey şu yaştan sonra bu yaşta kadın bilmem ne kadın hemen cimciği basıo oğluna sus sen doktordan iimi bileceksin dio
seninkedi o hesap :D

Cebinde memur maaşın olduktan sonra devletten, ağa da sensin paşa da. Ailenin lafını takma memur olunca seni kafana silah dayayıp evlendirmeyecekler ya? O da bir işe girsin sen de gir, sonra yavaştan hazırlıklara başlayın. :KK52::KK51:

Maaşın herşeyin var. Son bir kez istesinler vermezlerse git evlen.

Sevgilini istememe sebepleri sadece sevgili olduğunuz için mi yoksa başka sebepte var mı?

Maaşın herşeyin var. Son bir kez istesinler vermezlerse git evlen.

Sevgilini istememe sebepleri sadece sevgili olduğunuz için mi yoksa başka sebepte var mı?
o zaman üniye yeni başlamıştım .sevgilimde askerliğini falan yapmamıştı.maddi durumları iyi değildi.ama şimdi 3 kardeşi hemşire oldu .sevgilim de biryerde çalışıyor iyi yani durumları.o zaman iş güç yoken yaş da küçükken müsade etmediler.ama kapıları hepten kapadılar.

Otursun bir kenarda tesbihini çeksin yahu vıt vıt vıt her yere yeten yaşlıları sevmiyorum, hani bazı yaşlılar vardır konuştuğunda lafı dinlenir, bilgedir, görmüş geçirmiş dersin dinlersin akıl alırsın ama bazıları da ben artık yaşlandım benim kusuruma bakılmaz diyip ağız ishali olmuş gibi her lafın içinde

boyle aileye sahip olanlar kaçsa kızmam valla

Back
X