- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
vallahi delirdim delireceğim.Geri kafalı
görüştüğümüzü biliyorlardı öğrenince ayrılacaksın dediler şu an ayrı biliyorlar.Sevdiğiniz kişiye evlilik için gerçekten güveniyorsanız, herşey tıkırındaysa onlarda seni görücü usulü gelip istesin. :)
sız ona bakmayın malesef ozellıkle belırlı bı yas ustundekıler uyum saglamakta zorlanıyorlar yaşamaarkadaşlar ailem çok katı diye burda defalarca konu içinde söyledim bilenler bilir.şu sıralar anneannem bizde misafir sürekli konuyu evliliğe getirip görücü usulü evlilik en iyisi deyip duruyor.benim sevgilim oldğunu duydu önceden ailem vermedi .sürekli sevgilisi olan kızlara namussuzmuş damgası vuruyor.ille de görücü usulü olacakmış.nişanlıyken ancak kardeşi olursa yanlarında görüşebilirlermiş.konuşup duruyo delirmek üzereyim.işin kötüsü de babam da böyle görücü usulü evliliği savunuyor.benim de 4 yıldır görüştüğüm evlililk düşündüğüm bi sevgilim var. nasıl sindirebilirim ben bu konuşmaları.bezdim artık.umutsuzluğa kapılıyorum sevdiğimle evlenemeyeceğim diye.
arkadaşlar ailem çok katı diye burda defalarca konu içinde söyledim bilenler bilir.şu sıralar anneannem bizde misafir sürekli konuyu evliliğe getirip görücü usulü evlilik en iyisi deyip duruyor.benim sevgilim oldğunu duydu önceden ailem vermedi .sürekli sevgilisi olan kızlara namussuzmuş damgası vuruyor.ille de görücü usulü olacakmış.nişanlıyken ancak kardeşi olursa yanlarında görüşebilirlermiş.konuşup duruyo delirmek üzereyim.işin kötüsü de babam da böyle görücü usulü evliliği savunuyor.benim de 4 yıldır görüştüğüm evlililk düşündüğüm bi sevgilim var. nasıl sindirebilirim ben bu konuşmaları.bezdim artık.umutsuzluğa kapılıyorum sevdiğimle evlenemeyeceğim diye.
zorla evlendirecek değiller ya????arkadaşlar ailem çok katı diye burda defalarca konu içinde söyledim bilenler bilir.şu sıralar anneannem bizde misafir sürekli konuyu evliliğe getirip görücü usulü evlilik en iyisi deyip duruyor.benim sevgilim oldğunu duydu önceden ailem vermedi .sürekli sevgilisi olan kızlara namussuzmuş damgası vuruyor.ille de görücü usulü olacakmış.nişanlıyken ancak kardeşi olursa yanlarında görüşebilirlermiş.konuşup duruyo delirmek üzereyim.işin kötüsü de babam da böyle görücü usulü evliliği savunuyor.benim de 4 yıldır görüştüğüm evlililk düşündüğüm bi sevgilim var. nasıl sindirebilirim ben bu konuşmaları.bezdim artık.umutsuzluğa kapılıyorum sevdiğimle evlenemeyeceğim diye.
şimdilik susuyorum.evlenmeme 2 sene falan var zaman biraz daha yaklaşınca bu konular açılınca konuşayım diyorumzorla evlendirecek değiller ya????
O kadarını yaparlar mı?
Neden kendini ifade etmiyorsun bir şekilde?
babam da biriyle görüştüğümü öğrenince cinleri tepesine çıkıyorBabana annene söyleyeceksin gelip isteyecekler bu kadar.
Anneannenin lafına neden takılıyorsun ki?
Sen kendini sindiriyorsun. Bu insan için değil ama genel anlamda böyle bir evlilik düşünmediğini söylemendeki sakınca ne ki?şimdilik susuyorum.evlenmeme 2 sene falan var zaman biraz daha yaklaşınca bu konular açılınca konuşayım diyorum
yahu çenesi ayrı konu ona hiç girmeyeyim fikri zikri her gün değişen değişik bi insan.ailem de görücü usülü istiyor sıkıntı orda.yaşlılar konuşmayı severler. tek derdiniz buysa şayet, üzülmeyin o kadar.
aileniz o yokken görücü usulunden bahsetmemiş insanlarsa hele hiç sıkıntı yapmanıza gerek yok.
sonuçta kız çocuklarının sevgililerini onaylayan aileler sayılı. ama her onaylamayan da tutup çocuğunu zorla görücü usulu evlendirmiyor.
sizin aileniz, siz daha iyi bilirsiniz sonuçta da. bence siz ninenizin çenesinden bıkmışsınız gibi sadece. :)
fikrimi söylememe fırsat tanıyan bi ailem yok ne yazık ki.söyledğim de sen sus sen bişey bilmessin daha küçüksün tavırı içerisindelerSen kendini sindiriyorsun. Bu insan için değil ama genel anlamda böyle bir evlilik düşünmediğini söylemendeki sakınca ne ki?
Kulakları alışsın en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?