Anne

Amonra

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
13.347
314
423
İstanbul
tıbben 9 ay 10 gün karnında taşıyan
canından can katan
yemeyen yediren giymeyen giydiren varlık
bunun yanı sıra ömür boyu gölgesi bile yetecek
büyük insan
anne eşittir, fedakarlık, özveri, sıcacık bi kucak

Ömür boyu başımızdan eksik etmesin diye Allah'a dua ettiğimiz Can(ımız)

canımdan kıymetli dünyam.Allah beni onsuz bırakmasın diye her gece dua ettiğim gözbebeğim.

Yerini hiç ama hiç kimsenin tutamayacağı, dünyanın en fedakar yegane varlığı; benimse olmaya çalıştığım ama becerip beceremeyeceğimden korktuğum şey..

Özellikle hastalandığımda yanımda olmasını çok istediğim hiçbirşey yapmasada kendimi iyi hissettiğim kişi.

HErşeye rağmen senin üzüntülerinle, çıkarsız başa çıkmaya çalışan en fedakar kadın ...

Fedakar..
Yerini Kimsenin Tutamayacağı Varlık..

buluğ çağında kuşak çatışması yaşadığınız, evlenince özlediğiniz, anne olunca anladığınız hakkı asla ödenemeyecek kutsal varlık.

Kollayan, seven, özleyen ,fedakarlıkları hiç bitmeyen şefkatli kolları olan harika insan.

Ve bir gün hayalini kurduğum ben.

anneeeeee ......... dünyadaki hiçbir sözcükle bendeki değerini, kıymetini ve ona duyduğum sevginin büyüklüğünü anlatamadığım melek

Herşeyden değerli varlık ; annem ...

Bütün düya benim olsa bir tane annem etmez

Anneler ve kızları arasındaki aşk dünyanın en masum aşkıdır... Anne anlatılamaz,Anne herşeydir. Özdür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…