• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne ve bebek arasındaki duygusal bag

Tüm duyguları bir anda yaşadım ama ilk söylediğim şey bu bebek kime benziyo demekti..... 😀

Oyle yorgun oyle bitkin ve halsiz gorunuyordu ki...icim sisti sisti sisti...birsey yapamadim agladim...

ilk doğumhane de gösterdiler..
Bir şey diyemedim sadece katılırcasına gülersin ya ben katılırcasına ağladım resmen..hiç bir şey diyemedim..
Oda ya geldim kucağıma verdiler ağladım..prensesimmm güzel kızım diye..

Allah herkese nasip etsin bu duyguyu ve bence özellikle normal doğumu..
Bence sezeryan da bir şey anlamıyorsun epidüral sezeryan bile olsa yani bana öyle geliyor..

ilk doğumhane de gösterdiler..
Bir şey diyemedim sadece katılırcasına gülersin ya ben katılırcasına ağladım resmen..hiç bir şey diyemedim..
Oda ya geldim kucağıma verdiler ağladım..prensesimmm güzel kızım diye..

Allah herkese nasip etsin bu duyguyu ve bence özellikle normal doğumu..
Bence sezeryan da bir şey anlamıyorsun epidüral sezeryan bile olsa yani bana öyle geliyor..

Zaten acı doğumda değilki doğum sancılarında değilmi.... Ben öyle yaşadım... 👶👶👶

Zaten acı doğumda değilki doğum sancılarında değilmi.... Ben öyle yaşadım... 👶👶👶

Yok canım sancıyı ben fazla hissetmedim epidüral olduğu için yani bence doğumda acı çekiyorsun..
Ama yine de o acı değil bence başka bir duygu :)

Benim eşim koluna kızımızın adı yazdırdı dövme ile..Dövme yapılırken bana sordular sende yaptır diye yooookk dedim benim canım acır :) herkes şaştı kaldı nasıl yani dediler sen normal doğum yapmadın mı diye??
Böyle garip bir şey işte :)

Back