• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Anne ve bebeğe dair ne varsa/SATILMIŞTIR.

Pijama takımının,kırmızı gömlek yaka hamileliğin ve yeşil çizgili sıfır kol hırkanın beden ve fiyatlarını öğrenebilirmiyim.Birde pijama takımı nasıl acaba?

Pijama takımının,kırmızı gömlek yaka hamileliğin ve yeşil çizgili sıfır kol hırkanın beden ve fiyatlarını öğrenebilirmiyim.Birde pijama takımı nasıl acaba?

pijama takımını pijama dünyasından aldım L beden 25 demiştim ama 20 liraya vericem sayılı giydim birkaç tane almıştım fırsat olmadı çok temiz emzirmek için ideal hamileykende giyilir, kırmızılı gömlekli triko lsw aldım son aya kadar giyilebilir boyu uzun rahat M beden geniş kalıp 10 tl, yeşil sıfır kol triko ebrumaternity marka S beden ama kalıbı çok geniş ben 85 kiloyken giyebiliyordum hamile trikosu zaten 10 lira canım.

aslında pekte bişey kalmadı ama manuel süt pompası ve poşetleri var uygun fiyata vericem ve hamile kıyafetlerimiz.

sevi bebe ana kucağı bel desteği ve karın yastığı ile sanırım aynı fotoda bebek minderi var, onlar satıldı mı acaba? satılmadıysa ne kadar fiyatı?

hamile pantolonları duyuyor mu acaba birde bedenleri nedir 71 kiloyum daha 4 ayım var doğum sonuna kadar olur mu

hamile pantolonları duyuyor mu acaba birde bedenleri nedir 71 kiloyum daha 4 ayım var doğum sonuna kadar olur mu

85 kiloyla doğuma girdim, son aylarda kahverengi olanı giydim, siyah pitikareli ebrumaternity marka var, onuda doğuma kadar giydim, 2 beden olması lazım, düşünürseniz boyum 1 70.

boyum kısa 160 kilo 71 ama kalça ve göbek var o sebeple endişem var

Back