Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Girme aralarına, üzülmen çok normal ama istemeyen birini de zorlayamazsın. Ayrıca baban senin gözünde çok iyi olabilir ama annenle olan karı koca ilişkisini, evliliğini ve evlilikle alakalı yani iki kişinin durumunu bilemezsin diye düşünüyorum. Çocuklara her şey söylenmez çünkü, senin bilmediğin başka sorunlar da vardır emin ol. Barışmaz onlar.
- 28 Haziran 2017
- 82
- 32
- 88
Sürekli kavga ediyorlardı tam konuyu bilmiyorum annem evden gittiğinde ben samsunda memleketime dim bi gün annemi aradım konusuyoduk babanla ayrilicaz dediAyrılma sebepleri ne?
- 29 Mayıs 2017
- 1.993
- 12.024
- 123
Karı koca arasına girmeyin.Sürekli kavga ediyorlardı tam konuyu bilmiyorum annem evden gittiğinde ben samsunda memleketime dim bi gün annemi aradım konusuyoduk babanla ayrilicaz dedi
İyi bir anne baba olabilirler ama bu birbirleri için iyi bi eş oldukları anlamına gelmez. Yaşın gereği bu duruma hassas yaklaşman normal, zamanla alışacaksın bu duruma, başka çare yok.
- 6 Eylül 2016
- 2.830
- 7.399
- 158
Aralarında bilmediğin şeyler olabilir, 4 yıl uzun bir zaman dilimi ayrı kalmak için. Barışma umutları olsa bu kadar uzamazdı.
Şiddet vs. olmasa da intihar edecek noktaya gelmek kolay değil, ciddi mutsuzluk vardı demek ki aralarında.
Birarada olup mutsuz olmanız emin ol daha kötü olurdu, kavga gürültü içinde bir evlilik hem anne babaya hem çocuklara daha fazla zarar veriyor. Yaşın biraz daha büyüyünce daha iyi anlarsın onları.
Şiddet vs. olmasa da intihar edecek noktaya gelmek kolay değil, ciddi mutsuzluk vardı demek ki aralarında.
Birarada olup mutsuz olmanız emin ol daha kötü olurdu, kavga gürültü içinde bir evlilik hem anne babaya hem çocuklara daha fazla zarar veriyor. Yaşın biraz daha büyüyünce daha iyi anlarsın onları.
- 28 Haziran 2017
- 82
- 32
- 88
Babanene bidaha annem hakkında ve onu ima ederek birşey konustugunuzu duymaktayım kimbilir ne yaşadı o benim annem deyinEvdende akrablardanda baskı görüyoruz annemle konuşmamız hakkında babaannem sürekli beni bırakan anneye ben bidaha gitmem diyo annenizden korkunuza onunla eve donmesiyke ilgili konuşmuyosunuz diyor
Evdende akrablardanda baskı görüyoruz annemle konuşmamız hakkında babaannem sürekli beni bırakan anneye ben bidaha gitmtanımadıklanizden korkunuza onunla eve donmesiyke ilgili konuşmuyosunuz diyor
Sen boşver onları, büyüklerin işine karışamam de geç. Benim de annem ve babam ayrı, ben de senin yaşlarındayken ayrıldılar. Bak ben 24 yaşına geldim akraba olsun tanıdık tanımadık eş dost bilmem ne olsun bana hala daha annemle babanın barıştır, annenle konuş vs. Diyor. Ben de ben karışmam deyip geçiyorum hele her bayram bu konu açıla açıla artık o kadar sıkıldım ki 2 senedir akraba yüzü görmüyorum. İnsanlarda nasıl bir kafa var ben anlamıyorum, çocuk değilim kendi hayatımı kuracak yaşa gelmişim, üniversite bitirdim hala daha annenle babanı neden barıştırmıyorsun diyorlar, afedersin de nedenle güleyim buna, saçma artık. Herkes kendi hayatını kurmuş ama hep aynı terane. Sana da hep bunu yapacaklar hazırlıklı ol.
- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.062
- 358
- 32
2 senen kalmış az sabret.
Universiteyi kazanip kendi hayatini yasamaya baslayacaksin insallah.
Hem yalniz da degilmissin, kardeslerine babaaannen bakar.
Olmayani olduramiyorsun.
Annen ikna olup gelse bile huzurunuz olmaz kuvvetle ihtimal
Barisacaklari varsa bir sekilde barisirlar zaten.
Hakkinda hayirlisi, dilerim iyi bir universite kazanip kendi hayatini en guzel sekilde yasarsin
Olmayani olduramiyorsun.
Hakkinda hayirlisi, dilerim iyi bir universite kazanip kendi hayatini en guzel sekilde yasarsin
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
ALlah babana yardım etsin . canım üzülmende normal suan 16 yasındasın dogal olabı bu . ancak annaenn tarafından bak iztemiyorsa istemiyordur bilemessin evlilik farklı birsey belki cinsel hayatları kötü belki içi atmıyor . annen tamamen saf biri degilse birileri giremez kafasına kendi kararı . sende büyüyeceksin sende insallh evleneceksin . biri ile evlenince evliliğin yürümesi için cok sart var . annene saygı göster ve zülme babana destek ol .
kendi yoluna bak dünya bitmiş degil onlar senden bosanmadı .
kendi yoluna bak dünya bitmiş degil onlar senden bosanmadı .
- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 248
- 37
Baban belki çok iyi bir babadır ama iyi bir eş değildirTeşekkür ederim hepinize az da olsa konuşmak iyi geldi kimseye anlatamıyordum
Yada annende aynı şekilde
Evlilik iki kişilik
Çocukları olsanda çok müdahele etmemelisin
4 yılda düşünmeye çok zamanları olmuştur
Belki böyle daha mutlulardır
Büyüklere takılma
Yetişkin insanlar ben karışamam de
Kimseninde ne annen ne baban hakkında olumsuz konuşmasına izin verme
Senin yapabileceğin birşey yok kendini yıpratma
Hayatına odaklan şuanda düşüneceğin tek şey eğitimin olmalı
- 28 Haziran 2017
- 82
- 32
- 88
Çok tesekkir ederim iyi günler2 senen kalmış az sabret.
Olmayani olduramiyorsun.
- 28 Haziran 2017
- 82
- 32
- 88
Teşekkür ederim sağolun iyi gunlerBaban belki çok iyi bir babadır ama iyi bir eş değildir
Yada annende aynı şekilde
Evlilik iki kişilik
Çocukları olsanda çok müdahele etmemelisin
4 yılda düşünmeye çok zamanları olmuştur
Belki böyle daha mutlulardır
Büyüklere takılma
Yetişkin insanlar ben karışamam de
Kimseninde ne annen ne baban hakkında olumsuz konuşmasına izin verme
Senin yapabileceğin birşey yok kendini yıpratma
Hayatına odaklan şuanda düşüneceğin tek şey eğitimin olmalı
Merhaba arkadaşlar ben 16 yaşındayım ve annemle babam 4 sene önce ayrilmislardi fakat boşanma bu yıl oldu ben gerçekten tekrar birlesmelerini çok istiyorum ama annem istemiyor benim babam sakat sanırım bildiğime göre kafadan %40 kolu ve bacağı sakat ben babamın bu durumuna uzulmuyorum ve utanmiyorum babam annemle barismayi çok istiyor bazı geceler ağlarken duyuyorum malum dün bayramdı herkes ailesiyle biyerlere gitti gezdiler bizede arkalarindan bakmak kaldı babam annemi dövmedi içip eve gelmedi sakat haliyle hala bize bakmaya çalışıyo özürlü olduğu için 39 yaşında emekli oldu emekli olmasına ragmen hala calisiyo bizim için annem çok iyi biriydi fakat arkadaşları kafasına girdi ayrıldılar biz mahkeme kararıyla babada kalıyoruz istediğimiz zaman anneye gidiyoruz bugün gidicem annemle konuşmak istiyorum gerekirse tehdit etmek istiyorum tekrar birlesmezseniz bidaha beni göremezsin diye fakat annem o benim diyemem biz ona sırt çevirirsek intihar edebilir bilmiyorum çünkü ayrılmadan önce intihar etmeye kalktı hap icmisti bize soyleme diler ama ben anladım sizce ne yapmalıyım kafam çok karışık tekrar birlesmelerini istiyorumama annemle konuşmaya çekiniyorum milleti kiskaniyorum herkes ailesiyle geziyo biz evde oturuyoruz sadece sorun bu da değil babaannem bizim yanımızda kalıyo ve bana ev işlerinde falan yardım ediyo o olmasa iyice zorlanicaktim annemle konusmalimiyim destege çok ihtiyacim var oturup anlatacağım bi arkadasimda yok
Bende annesi babası boşanmış bir çocuktum, boşanma dünyanın sonu değildir
Geçinemeyen, sürekli kavga eden insanların bir arada durması iyi bir şey değil, hayat bayram günlerinden ibaret değil
Annenle babanın ilişkisine asla karışma, bu sadece kendini daha fazla yaralamaya yarar
- 28 Haziran 2017
- 82
- 32
- 88
Teşekkür ederimBende annesi babası boşanmış bir çocuktum, boşanma dünyanın sonu değildir
Geçinemeyen, sürekli kavga eden insanların bir arada durması iyi bir şey değil, hayat bayram günlerinden ibaret değil
Annenle babanın ilişkisine asla karışma, bu sadece kendini daha fazla yaralamaya yarar