• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne sütüüüüüüüüü..........

immortallove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
45
0
36
Kocaeli
arkadaşlar 8 aylık bir bebeğim var ancak 5.5 aylıkken emmeyi bıraktı ancak benim hala sütüm geliyor bıraktığı için çok üzülüyorum şimdi tekrar versem bir problem olur mu deneyimli arkadaşlar bir fikir verirseniz çok sevinirim.ilk bebeğim olmasaydı deneyimsiz olmasaydım kesinlikle direnirdim ama ben bunu yapamadım bebeğime yenildim:43::43:

canınızı sıkmayın, sütünüzün hala gelmesi çok güzel, hormonlar çalışmaya devam ediyor.

emmeyi redderse, sağıp mamalarına katabilirsiniz. biberonla içmesini saplayabilirsiniz.
emerse zaten sorun yok.

besin değeri olarak, 1 yaşına kadar anne sütü alması iyi olur. duygusal tatmin açısından, emerse 2 yaşına kadar emzirebilirsiniz.

anne sütü çok kıymetli, bir damlasını bile boşa harcamayın, bir şekilde çocuğunuzun içmesini sağlayın.

Son düzenleme:
canınızı sıkmayın, sütünüzün hala gelmesi çok güzel, hormonlar çalışmaya devam ediyor.

emmeyi redderse, sağıp mamalarına katabilirsiniz. biberonla içmesini saplayabilirsiniz.
emerse zaten sorun yok.

besin değeri olarak, 1 yaşına kadar anne sütü alması iyi olur. duygusal tatmin açısından, emerse 2 yaşına kadar emzirebilirsiniz.

anne sütü çok kıymetli, bir damlasını bile boşa harcamayın, bir şekilde çocuğunuzun içmesini sağlayın.

peki aradan 2.5 ay geçti bayatlamıştır diyor çevredekiler bu konuda bilginiz var mı? ilk bebeğim insanlar aç bu çocuk dedikçe hep ağladım halada ağlıyorum bebeğime yetemedim diye

Back