- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.193
- 78
- 31
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
6. Ayda ulaşmalı iki katına...Suan normal ama böyle giderse 5 aylık olunca doğum kilosunun 2 katına ulaşması çok zor gözüküyor.
Bir de ek gıdaya da az kalmış.
Tasalanmayin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6. Ayda ulaşmalı iki katına...Suan normal ama böyle giderse 5 aylık olunca doğum kilosunun 2 katına ulaşması çok zor gözüküyor.
Işte o mumkun değil. Kızım 45 dakika 1 saat emerdi bazen. Hakikaten memeyle aşk yaşıyordu. Ama oğlum doydumu kendini çekiyor. 10 dakika filan emiyor. Ve emmek için kurallari var. Mesela uykusu varsa emmez. Önce uyur sonra emer öyle memede uyumak gibi bi aliskanligi yokŞu parklarda falan satılan süt mısırlar acaip süt yapardı bende
Ayrıca bebegi memede uzun süre tutmak gerekiyo,yaglı olanı biraz gec geldigi için memeye
Yok arkadaşım inan hiç maşallah denecek bir durum değil. Sütün çok değildi ama yağlıydı, bir saat emziremesem hemen katılaşıp tıkanıyordu. Ağrıdan sızıdan, mastit olmaktab hiç keyifle emziremedim ve bu böyle 18aya kadar devam etti. Gittiğim doktorun sayısını bilmiyorum, ama hiçbiri çözüm bulamadı emzirme ilaçla sütü keselim demekten başka. Sütteki yağı parçalayıcı tabletler alıyordum günde altı tane.Maşallah size.
Benim kızım da böyle değildi her ay 1 kilonun üstünde kilo alırdı ama oglanda böyle oldu bende anlamadim bunyeden mi yediğimiz ictigimizden mi nedir.
Kuzuya bak sen,kendi kendine kurallar koymuş:))Is
Işte o mumkun değil. Kızım 45 dakika 1 saat emerdi bazen. Hakikaten memeyle aşk yaşıyordu. Ama oğlum doydumu kendini çekiyor. 10 dakika filan emiyor. Ve emmek için kurallari var. Mesela uykusu varsa emmez. Önce uyur sonra emer öyle memede uyumak gibi bi aliskanligi yok
Dert etmemin sebebi aylık kontrolünü takip eden ebenin çocuk doktoruna gitmemi istemesi ve gittiğim doktorun söyledikleri. Yoksa çok şükür sağlıklı bir bebek verdiği tepkiler yaptığı hareketler ayiyla uyumlu. Gün ve gün yaptığı hareketlerle hem bizi sasirtip hem gülme krizine sokuyor. Onda sıkıntı yok.
Ne bileyim annelik işte.
Çok şükür dediğiniz belirtiler yok. Oğlum da gaz sancısı çoktu ama cok sukur 3 aylikken gecti. Simdi baya duzene girdi herseyi. Kacta yatar kacta kalkar kac saatte bir emer artik biliyorum.sütün yağlı olması bünyeyle ilgili sanırım. benim sütüm yağlı ama benim bebegimde alerji vardi. beşinci ayda teşhis kondu sekiz dokuz aylıkken de tedavi bitti.
o zamana kadar hep sınırda veya sınırın altında kilo aldi. ki benim sütüm de cok fazlaydı. biraz takip edin bebegi. kabizlik ishal karin ağrısı döküntü vs var mi. mesela benim oğlum kolikti. kolik olma sebebi de alerjiymis...
kafaniza takmayin sağlıklı olsun da kilosu az olsun inşallah düzene girer.
Çok şükür dediğiniz belirtiler yok. Oğlum da gaz sancısı çoktu ama cok sukur 3 aylikken gecti. Simdi baya duzene girdi herseyi. Kacta yatar kacta kalkar kac saatte bir emer artik biliyorum.
E- Bebekte filan var onlardan mi
Şu parklarda falan satılan süt mısırlar acaip süt yapardı bende
Ayrıca bebegi memede uzun süre tutmak gerekiyo,yaglı olanı biraz gec geldigi için memeye