anne sütünü nasıl bıraktırabilirim yardım lütfen!!!!!

NEXSXELXIX:))

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2007
2.666
4
42
:92: kızlar kızım 23 aylık olacak haziranın 7 sinde ama tam bir meme delisi
iki gündür bıraktırma girişiminde bulundum ama nafile,yara bandı taktım çıldırdı kendini yerden yere attı
bende dayanamadım tekrar emzirdim

dostinex diye bir hap varmış kullanan veya kullanan birisini tanıyan biri varmı
varsa lütfen beni bilgilendirin,belki sütüm kesilirse boşa çeker çeker ve kendisi sıkılıp bırakır

ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM

çocuğum yok henüz..deneme aşamasındayız, fakat etrafımda çok fazla anne var :) göğsüne türk kahvesini biraz nemlendirip sür. görüntüsü veya denerse tadı hoşuna gitmeyecektir. birkaç kez tekrarladığında midesi bulanıp tekrar istemeyeceğini düşünüyorum. yardımcı olursa ne mutlu sana..

çok teşekkür ederim bugün denerim onuda,aslında bende duymuştum ama silip tekrar emer diye denemedim
ama denemekte yarar var dimi

buarada denemlerin boşa çıkmaz hayırlısıyla hemen hamile kalırsın
beklemek çok zor bilirim

Benim oğlumda bu ayın 24 ünde 2 yaşına girecek bende bıraktırmaya çalışıyorum istediği zaman meme bitti diyorum o da anne bitti diyor biraz mırıldanıyor hemen ilgisini dağıtıyorum. Sanırım 1-2 güne kadar bırakacak.

ben göğsümün ucuna ve birazda kenarlarına siyah kalem sürmüştüm kızım tabi görünce tiksinmişti bir daha da istemedi.. yanımda uyudu ama memeye dönüp bakmadı bile:)) çok zor ve uzun süren ve çok sabır gerektiren bir süreç allah yardımcınız olsun.. bir de en önemlisi kararlı olmaktır.. Çocuğumu üzmeden en kolay yöntem benim için buydu başarılar dilerim...

çok teşekkür ederim arkadaşlar
inşallah sende en kısa zamanda bıraktırabilirsin canım,
belki bırakmıştırda:))

üf ne güzel..benimki de 13,5 aylık kendi kendine bıraktı ( hiç istemiyodum ama bıraktı

Son düzenleme:
Merhaba ,
Bıraktırma denemeleri nasıl gidiyor ???
Benimde 18 aylık bir oğlum var ve işten eve geldiğim an itibari ile yapışık ikiz gibi dolaşıyoruz .
Artık çok zorlamaya başladı ve olur olmadık her yerde istediğinden bırakma zamanı geldi diyorum ama bir yandanda kıyamıyorum .:26:

Kahve işe yaradımı en azından zamanı gelince bende bu yöntemleri bileyimde ve deneyeyim . çünkü çok zor olacak sahiden

yok canım halen emiyor şuan 2.bebek varmı diye şüpheleniyorum ondan dolayı bile korkuyorum emzirmekten(
kahve sürdüm ama gitti bez aldı sildi:))

bende kızımı 18 aylıkken kesmiştim
çok düşkündü meme meme heryerde emerdi
hiç niyetim yoktu aslında
işten geldim meme meme
gösümün ucuna kırmızı siyah bant taktım çapraz siyah göz kalemiyle boyadım
kapkara
al dedim meme
şaşırdı kapattı sonra bida baktı korktu
o gece çok ağladı gece 3 ten sabah 6 ya kadar ağladı
sonra bitti birazcık sabır

işte buda benim sorunum ama asıl soru şu ben hazırmıyım buna 21 aylık oğlum sürekli öteliyorum...

işte buda benim sorunum ama asıl soru şu ben hazırmıyım buna 21 aylık oğlum sürekli öteliyorum...

benimki 13,5 aylıkken kendi kendine kesti bende dedim o hazırmışta ben değilmişim diye ağla ağla öldüydüm.. ama kızım emerken gergindi çok çalışıyodum gelince hemen meme meme..aksam yemegini yememeye çalısıyodu meme emecekya..memeyi kendi kesince birden bi haller oldu kıza :) sakinledi sanki bi..diyorum az daha emseydi keske 1,5 yaşlına kadar falan enazından..ama simdi düşünüyom iyide olmus sanki zorlayacaktı belki kesmek için..simdi üstümü falan giyinirken görürse yada askılı falan giyince açıyo bi bakıyo gülümsüyo elini sürüyo bi meme diyo gülüyo geçiyo :)) aslında bitince emme işi oda rahatladı bende rahatladım :) kızımla aramdaki o süper bağ koptu gibi gelmişti başlarda çok üzülmüştüm..belliki senide üzer bu ama bedensel özgürlügüne tekrar kavusuyosun öyle düşün üzme kendini :)senin bide hamileliğide sayarsan 3 yıldır bedensel özgürlüğün yok..ben hazır meyve suyu bile içmiyodum kız emiyo diye :) simdi bütün zararlılara geri başladım

canım benzer şeyleri bende yaşadım.Aşağıdaki linkte yaşadıklarımız yer alıyor.Umarım faydası olur....

yeğenim için çok uğraştı annesi. en sonunda memesinin ucuna sakızla saç yapıştırdı!!! ben yapmayın dedim ama annemle bir olup yaptılar, ve bıraktı. keşke korkutmadan bıraktırmanın yolu olsa. kimi duysam ya salça, ya biber, ya iğrenç başka bişey. benim de başıma gelecek bigün biliyorum ama şimdiden başka yollar düşünüyorum. bide ben o günün gelmesini hiç istemiyoruz, onu kucağımda gözlerimin içine bakarken sevip okşamak çok tatlı geliyor. nasıl bırakırım yaaa

ya çocuğun en sevdiği memeyi bıraktırırken ne kadar acımasız oluyorsunuz acı biber falan olurmu hiç. ben 2 çocuğumuda yara bandı yapıştırarak bıraktırdım. baktığı zaman bak meme gitmiş deyin elbette inat edecek ama kararlı olursanız 2 güne unutuyorlar. birde öyle zamanlayınki evde birileri olsun yada başka biryerde onu oyalayacak bir ortam ayarlayın hepsi 2 gün sadece . benim çocuklarımda meme delisiydiler nerdeyse her dakka emerlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…