benim bebeğim göğüsten sadece 5dk kadar emip bırakıyor.ben de biberonla veriyorum.gerçekten çok zor hem sağ hem biberonla ver hem steril et çok daha fazla uğraştırıyor.hele bir de misafir falan geldiğinde tuhaflarına gidiyor.bir de dipte köşede sağmak zorunda kalıyorsun.
ama bebeğim tam besleniyor beni rahatlatan da bu.ilk haftalar göğüsten emiyordu ama kilo alımı çok azdı şimdi çok iyi kilo alıyor.
sizler nasıl bir yol izliyorsunuz.
bebekleriniz ne kadarlık ne kadar zamanda kaç ml.süt içiyor.
benimki iki aylık 2,5-3 saatte bir 90-100 ml kadar içiyor.geceleri babası kalkıyor o biberonla veriyor ben de gecede bir kere kalkıp süt sağıyorum.4-5 saatte bir sütüm 150-180 ml.civarında.
ben bebeğimin daha fazla içip geceleri daha fazla uyumasını istiyorum ama nafile gece 2-2,5 saatte bir uyanıyor. hava aydınlandığı zamanda uyumuyor.
ama bebeğim tam besleniyor beni rahatlatan da bu.ilk haftalar göğüsten emiyordu ama kilo alımı çok azdı şimdi çok iyi kilo alıyor.
sizler nasıl bir yol izliyorsunuz.
bebekleriniz ne kadarlık ne kadar zamanda kaç ml.süt içiyor.
benimki iki aylık 2,5-3 saatte bir 90-100 ml kadar içiyor.geceleri babası kalkıyor o biberonla veriyor ben de gecede bir kere kalkıp süt sağıyorum.4-5 saatte bir sütüm 150-180 ml.civarında.
ben bebeğimin daha fazla içip geceleri daha fazla uyumasını istiyorum ama nafile gece 2-2,5 saatte bir uyanıyor. hava aydınlandığı zamanda uyumuyor.