cnm nerde satılıyor o dün eşim eczaneye sormuş bilmiyoruz demişler? ben hep eczane satar deyü düşünüyodum. fışkırt bacımm ohhhh ne kızdırıp moral bozuyorlardı beee:))) benm de bırakınca fışkırıyor suratına oğluşun:)
cnm dene bakalım bizde tuttu inş sende de tutar bol sütlü günler inş hepimize maşallahhhh
saol innuk cuğum :)) kocişi yanlış bilgilendirmişim demek:))) bakalım bi büyük marketlere....
pmta kilo da yapıyor deil mi:)))
arkadaşlar bu ısıran otu ve rezene karışımının miktarını yazar mısınız acil. lütfen sütüm artsın moralim çok bozuk
cnm ben bir poşet rezene ile bir poşet ısırganı bir kupa sıcak suya atıp öyle içiyorum günde en az bir kez çünkü zaten sabah akşam diğer bitki karışımını da yapıyorum ya. onu yapmadığım zamanlarda günde 3 kez içiyordum bunuarkadaşlar bu ısıran otu ve rezene karışımının miktarını yazar mısınız acil. lütfen sütüm artsın moralim çok bozuk
katılıyorum:)Canım ben ısırgan ve rezeneyi poşet çay şeklinde kullanıyorum. ikisinden birer poşet sallıyorum fincana öyle içiyorum. Bir an önce artsın istiyorsan dereotu - marul ye bol bol. Daha hızlı sonuç alırsın.
cnm bu karışımın ölçüleri nasıl
arkadaşlar bende bir fikir veriyim topiğin tamamını okumadım belki öneren olmuştur.HAvuç suyu katı meyve blenderdan suyunu çıkartın ve içine bir kaç damla sızma zeytin yağı damlatıp için ben yapmıştım inanın göğsüm çatlayacak gibi oluyordu sütten Okadar doluyordu yani.Hem ne kaybedersiniz ki havuç bu herşeye faydalı ama sütünzü fışkırtır benden size tecrübe...
arkadaşlar bende birkaç gündür kızımın bebe bisküvisinden yedim tesadüfmü bilmiyorum ama azaloan sütüüm tekrar arttı denemenizi tavsiye ederim...
Canım ben ısırgan ve rezeneyi poşet çay şeklinde kullanıyorum. ikisinden birer poşet sallıyorum fincana öyle içiyorum. Bir an önce artsın istiyorsan dereotu - marul ye bol bol. Daha hızlı sonuç alırsın.
benbu ısırganın poset cayını bulamadım marketlerde hangı markanın var bende hergun ıhlamur, rezene ve ayva ıhlamur poset cayından içiyorum .bırde gece yatarken pekmezı suyla karıstırıp ıcıyorum arkasındanda 1bardak sut gece goguslerım bayagı doluyor
Canım markette doğa marka var organik ama biraz tuzlu birde arifoğlu diye bir marka var. Ama yakınlarında aktar varsa onların kendi hazırladığı poşet ısırganotu çaylarından alabilirsin hem organik hem pratik :))
Birde anneme memleketten bazı ot çeşitleri getirtim. Hani ineklerin yediği otlardan kaydirigubbakcemile3 bu sabah başladım yemeğe onlarda arttırıyormuş sütü. Ne varsa denyeceğiz..
:))hay allah iyligini versin anne olmak boyle bırsey işte. insallah fayda gororsun ben otu avmde gordum meyve suyuna içine sıkıp satıyorlardı herkezde içiyordu öylede deneye bılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?