günde en az 10 bardak SU içiyorum. sabahları aç karna PEKMEZ, kahvaltıda HELVA yiyorum. 2 bardak HİPP in granül çayını (içinde oğulotu, rezene, ısırgan vs. var süt artırıcı emziren anneler için), 2 bardak KOMPOSTO (incir, karaüzüm ve kayısı) 2 bardak SÜT içiyorum (yarım yağlı) 2 bardakta ISIRGAN+REZENE+ANASON çayını karıştırıp demleyip içiyorum. (içine KİMYON atmanız gerekiyor) her fırsatta
dinlenip uyuyorum.
ve asla olumsuz düşünmüyorum. şuan kızım 3 aylık allaha çok şükür idare ediyoruz.
haşlanmış sebze yiyorum (bürüksel lahanası, yer elması, karnıbahar, brokoli, kereviz) hergün en az iki tabak
çorba. (tarhana, sebze ve yoğurt)
bunlardan önce de herşeyi denedim, humana, dereotu, bulgur, nar, marul, çörekotu, yerelması ne duyduysam yedim içtim:)) Ama bence hepsi psikolojik bunların. a asıl en önemli şeyi unutuyodum.. sürekli emzirin. ama sürekli!! her istediğinde.. göğsünüzde süt olsun olmasın, gerekirse saatlerce.. unutmayın nekadar çok emerse ilerleyen günlerde okadar çok sütünüz olacak. ve cidden olumsuz düşündüğünüz an olumsuz oluyo bu süt olayı bi ilginç moralinizi hiç bozmayın. herkese bol sütlü günler
)