Noyan canim sevindim sutunun artmasina. bir ara sutunun az gelmesinden sikayetciydin galiba? bebek emzikce sut daha cok geliyor degil mi?
Bende de yalanci tavuk gogsu tatlisi ise yaradi bayagi ama kiloda aldirdi.
dedigin gibi bide kimyonuda denicem. kimyonun gaz sancisina iyi geldigini duymustum.
su aralar gazdan sikayetciz biz de.
Noyan canim sevindim sutunun artmasina. bir ara sutunun az gelmesinden sikayetciydin galiba? bebek emzikce sut daha cok geliyor degil mi?
Bende de yalanci tavuk gogsu tatlisi ise yaradi bayagi ama kiloda aldirdi.
dedigin gibi bide kimyonuda denicem. kimyonun gaz sancisina iyi geldigini duymustum.
su aralar gazdan sikayetciz biz de.
canım gaz sancısıda olabilir genelde gazları olduğunda benim kızda memeyle kavga eder gazını çıkarıp biraz sakinleştiri tekrar vermeyi deniyorum ben genelde işe yarıyorhç sağıp cc sine bakmadım
acaba yetiyomu son 2 gündr özellikle gece 4-5 saat uykusuz kaldığında meme çekiştiriyo geri yakalamaya çalışıyo öfkeleniyo acaba yetmiyomu diyorum yoksa naz falanmı yapıyo
göğsümde yumuşuyo
zaten normaldede en fazla 7-8 dk emiyo
uff kafayı yiycem inşallah yetiyodur
ahh ah sorma güzelim 69 kilo ile doğum yatım 58 kilo çıktım hataneden. ilk başlarda bası rahatsızlıklardan dolayı pek şyş beslenemşyordum ve sütüm eh işteydi. şimdi homini gırtlqk yiyorum bir ayda 8 kilo almışım vee evet sütüm oluyor ama kocaman bir göbişte oluyor:sinifsinif:sağol canım, evet çok çektim sütümden ama yılmadan her duyduğumu denedim ve bende de işe yarayan şeyleri buldum sonunda ve çok şükür şu an iyi süt miktarım...
bir şey fark ettim, ne kadar çok yersem o kadar çok sütüm oluyor, her ne kadar uzmanlar bunun doğru olmadığını söylese de...ilk zamanlar sadece bol su içerek sütümün artacağını duyduğum için yediklerime dikkat etmiyor, kilo vereyim diye hafif şeylerle geçiştiriyordum...meğer sebebi buymuş sütümün az olmasının ...üç öğün düzenli yemek, aralarda da atıştırmak süt yapıyor ama maalesef kilo da veremiyorsun bu durumda...bir de nedense bol su içmek bende bir işe yaramıyor, içtiğim sular direk idrar oluyor...
kimyonu dene canım ama sadece bir kaç gün sütün azalınca kullan bunu yoksa sürekli kullandığında işe yaramamaya başlıyor...
katılıyorum canım sana bende 75 kiloyla doğum yaptım senın dedin gibi 7 kilo aldım napıcam bilmiyorum aynen bendee göbek eşim dalga geçiyo bende diyorum herşey süt için:lepi:ama ben gerçekten nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum süt işine gelince ben yemek yemenın sütü artttırdıı düşünerek bu kiloları aldım ama hayır bol sıvı gıdalar tükedecekmişiz bol su şimdi öyle yapıyorum bi parça çikolata yiyorum 2 bardak su içiyorum gerçekten işe yarıyo her emzirdekten sonra bol su için tavsiyem ve gaza gelelim 3 sabahlara kadar oturdum kızlar sorun gaz sancısı dk gittik ve bana bi ilaç önerde tamamemn bitkisel aldım inanın onu içtiği zaman bi gaz çıkarıyo aklınız durur ve çok rahat saatlerce uyyo şükür iyi şimdi benden bu kadar kızlaropuyorumnanaktancanım gaz sancısıda olabilir genelde gazları olduğunda benim kızda memeyle kavga eder gazını çıkarıp biraz sakinleştiri tekrar vermeyi deniyorum ben genelde işe yarıyor
ahh ah sorma güzelim 69 kilo ile doğum yatım 58 kilo çıktım hataneden. ilk başlarda bası rahatsızlıklardan dolayı pek şyş beslenemşyordum ve sütüm eh işteydi. şimdi homini gırtlqk yiyorum bir ayda 8 kilo almışım vee evet sütüm oluyor ama kocaman bir göbişte oluyor:sinifsinif:
kıslar bazı arkadaşlar dün sütümü arttıran bugün arttırmıyor yazmış bu bende de oluyor ve ben olayı çözdüm neyi iştahla yersem o süt yapıyor. ama keyfi değilde süt yapsın diye yiyip kendşmi zorlarsam hiç bi işe yaramıyor yani anlayacağınız yine psikoloji devreye giriyor mutluluk hormonu süt yapıyor yediklerin seni mutlu ediyorsa sütünüde arttırıyor..
katılıyorum canım sana bende 75 kiloyla doğum yaptım senın dedin gibi 7 kilo aldım napıcam bilmiyorum aynen bendee göbek eşim dalga geçiyo bende diyorum herşey süt için:lepi:ama ben gerçekten nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum süt işine gelince ben yemek yemenın sütü artttırdıı düşünerek bu kiloları aldım ama hayır bol sıvı gıdalar tükedecekmişiz bol su şimdi öyle yapıyorum bi parça çikolata yiyorum 2 bardak su içiyorum gerçekten işe yarıyo her emzirdekten sonra bol su için tavsiyem ve gaza gelelim 3 sabahlara kadar oturdum kızlar sorun gaz sancısı dk gittik ve bana bi ilaç önerde tamamemn bitkisel aldım inanın onu içtiği zaman bi gaz çıkarıyo aklınız durur ve çok rahat saatlerce uyyo şükür iyi şimdi benden bu kadar kızlaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?