Anne sutunu alma bicimi onemli??

eeeooo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
27
0
Bebegimi emziriyorum ama sadece ucunu.aldigi icin yaralar gecmiyor hicbir yontemde geciremez butun konu.basliklarini okudum benim gibi cok anne var cektigim acidan verdigi psikolojik bunalimdan dolayi sutum kesilecek diye korkuyorum anne sutunu biberonla versem kotu mu olur? Yani memeden almasi tabi onemli.ama boyle giderse veremeyecem birileri yardim.edebilirmi

Bende internette gezinirken sunu okudum cocugun sutu cektigi kadar sutu sagamiyomusuz yani bu yontem sutun yeteri kadar cikmadigi icin bi azalma olabilir biberona baslarsan memeyi bi daha almaz seni anliyorum ama yaranin iyilestirmeye calis benim annem bana ayvanin cekirdegi olan siviyi surmemi istedi ama benim biraz aciyodu sonra gecti bebegim iyi kavriyo suan sen istersen netten bunu bi arastr faydasini cok duydum

Bunu duyduguma cok uzuldum tek cikar yolum buydu bilmiyorum bakalim ne apacagim;( cevap icin tesekkur ederim

Yaralar geçene kadar meme ucu koruyucuları var onlardan kullanabilirsiniz. Yaralar geçene kadar idare eder.
Bu şekil emzirebilirsiniz.

Teskkur ederim hemen alip deneyim bi ins fayda eder gunlerdir her yaziyi herseyi okuyup bi fayda saglmaya calisiyorum allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…