- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Gazlı bebek gazlıdııııırrr. Çok bariz gaz yapan şeyler hariç gereksiz diyet yapmak doğru değiiiill. Ne yersem yiyim 2 aya yakın kıvrandı yavrum şuan 3 aylık yavaş yavaş geçiyor çok şükür.Keşkek yemiştim bugday gaz yapıyormuş hiç aklıma gelmedi çok gazı oldu kıvrandı kuzumbaktım şimdi ne gaz yapar diye ama ucu açık yazıları da var çay kahveye de gaz yapar yazılmış mesela öyle mi ? sizde gaz yapan bildiğiniz şeyler neler
Evet ya çok gaz yaptı çok kötü kıvranıyor dünden beri çok üzülüyorum atamadı hala. Karpuz da mı yapıyor çoğu şey gaz yapıyor o zamanBugday gaz yaptığı için de gaz oluşmuş olabilir, gluteni haliyle fazla miktarda aldığınız için gluten alerjisi sebebiyle de gaz oluşmuş olabilir.
Bakliyatlar, çiğ sarımsak, sogan, pismis de olsa çok miktarda soğan, kış sebzeleri, karpuz, kavun gibi soğuk yendiği için karnı üsüten sebze meyveler gaz yapabilir. Esasen size ne gaz yapıyorsa bebeğe de gaz yapar çünkü aynı florayi taşıyorsunuz.
Artik anne sutunden bebege gaz falan keçer teorisi çürudu. Bebege alerji vermeyen herseyi yiyip içe bilirsiniz. Doktorun bana soyledigi buyduKeşkek yemiştim bugday gaz yapıyormuş hiç aklıma gelmedi çok gazı oldu kıvrandı kuzumbaktım şimdi ne gaz yapar diye ama ucu açık yazıları da var çay kahveye de gaz yapar yazılmış mesela öyle mi ? sizde gaz yapan bildiğiniz şeyler neler
E neden kıvranıyor yavrum dünden beriArtik anne sutunden bebege gaz falan keçer teorisi çürudu. Bebege alerji vermeyen herseyi yiyip içe bilirsiniz. Doktorun bana soyledigi buydu
Kaç günlük?E neden kıvranıyor yavrum dünden berigazı oluyordu ama böyle olmuyordu çok var hiç bu kadar olmamıştı ıkınıp ağlamaktan mahvoldu dünden beri
Tam 1 aylıkKaç günlük?
HEr bebek gazli donem yaşar. Benim bebegim de bir hafta gazdan uyuyamaz olmuşdu. Tabi haliyle en son yedigimiz şeye bagliyoruz. Alakasi olmasa bile farkli ne yediysek kesin ondandir diyoruz. Bilemiyorum. Yillardir gelen bilgi de yanilmiş olamaz aslinda ama artik kaç doktordan duydum yediklerimizle alakasiz oldugunuE neden kıvranıyor yavrum dünden berigazı oluyordu ama böyle olmuyordu çok var hiç bu kadar olmamıştı ıkınıp ağlamaktan mahvoldu dünden beri
Aynı problem Ben de de vardı her ne kadar mesajımı görüp cevaplamasanız da yine de rahatlamanız için yazıyorum boşu boşuna diyet yapmayın benim doktorum bağırsak gelişimini tamamlanmadığı için olur demişti. Gaz masajı. Duş bizi rahatlatan şeyler.Tam 1 aylık
Çoğu şey gaz yapar, kimyon çayı öneririm yemeklerine de atabilirsinKeşkek yemiştim bugday gaz yapıyormuş hiç aklıma gelmedi çok gazı oldu kıvrandı kuzumbaktım şimdi ne gaz yapar diye ama ucu açık yazıları da var çay kahveye de gaz yapar yazılmış mesela öyle mi ? sizde gaz yapan bildiğiniz şeyler neler
Ne yazmıştınız ki cevapsız bırakmam genelde mesaj kutumda mesaj da yokAynı problem Ben de de vardı her ne kadar mesajımı görüp cevaplamasanız da yine de rahatlamanız için yazıyorum boşu boşuna diyet yapmayın benim doktorum bağırsak gelişimini tamamlanmadığı için olur demişti. Gaz masajı. Duş bizi rahatlatan şeyler.
Bilemiyorum ki gazı vardı ama şimdiye kadar böyle olmamıştı hiçHEr bebek gazli donem yaşar. Benim bebegim de bir hafta gazdan uyuyamaz olmuşdu. Tabi haliyle en son yedigimiz şeye bagliyoruz. Alakasi olmasa bile farkli ne yediysek kesin ondandir diyoruz. Bilemiyorum. Yillardir gelen bilgi de yanilmiş olamaz aslinda ama artik kaç doktordan duydum yediklerimizle alakasiz oldugunu
Evet malesef çoğu şey gaz yapıyor. Yemekleri kimyonla yiyip içmek sorun gerçekten besinin gaz yapmasıyla ilgiliyse çok etkili oluyor. Ama alerjiden gaz oluyorsa kimyon çayı da fayda etmiyor. Hani gluten hassasiyeti olan insanların karnı hep şiş olur, mide bagirsak gazı çok olur, ya ishal ya kabız olurlar ya bu glutenin gaz yapmasından değil o insanın sindirim sistemini alt üst etmesinden kaynaklanır. Konularınızı hatırlıyorum, sizinkisi de bana kalırsa benzer bir hassasiyetten kaynaklanıyor. Bakın gluteni ne güzel yakaladınız. Bir süre glutensiz beslenmeyi deneyin, bakalım bebeğiniz daha iyi olacak miEvet ya çok gaz yaptı çok kötü kıvranıyor dünden beri çok üzülüyorum atamadı hala. Karpuz da mı yapıyor çoğu şey gaz yapıyor o zaman
Aslnda düne kadar çok fazla değildi gaz vardı ama bu kadar kıvranmamıştı yine de öyle midir acaba yarın doktora gidicem yaptırmam gereken bir test var mıEvet malesef çoğu şey gaz yapıyor. Yemekleri kimyonla yiyip içmek sorun gerçekten besinin gaz yapmasıyla ilgiliyse çok etkili oluyor. Ama alerjiden gaz oluyorsa kimyon çayı da fayda etmiyor. Hani gluten hassasiyeti olan insanların karnı hep şiş olur, mide bagirsak gazı çok olur, ya ishal ya kabız olurlar ya bu glutenin gaz yapmasından değil o insanın sindirim sistemini alt üst etmesinden kaynaklanır. Konularınızı hatırlıyorum, sizinkisi de bana kalırsa benzer bir hassasiyetten kaynaklanıyor. Bakın gluteni ne güzel yakaladınız. Bir süre glutensiz beslenmeyi deneyin, bakalım bebeğiniz daha iyi olacak mi
Deri yama testi ve kanda ige testleri yapılıyor alerji için ama malesef bagirsak tepkili alerjileri testle tespit etmek çok zor oluyor. Benim kizima iki test de yapıldı ama hiçbir şey çıkmadı. Böyle durumlarda alerji tanısı eliminasyon diyetiyle konuyor. Yine de deri yama testi yaptırmak isterseniz bebeğin sırtını tıraş edin mutlaka. Kocaman bant yapistiriyorlar, tekrar çıkarırken bebeğim kendinden geçmişti ağlamaktan. Hala kalbim acıyor hatırladıkça.Aslnda düne kadar çok fazla değildi gaz vardı ama bu kadar kıvranmamıştı yine de öyle midir acaba yarın doktora gidicem yaptırmam gereken bir test var mı
Her bebek her bünye farklı ben hiç perhiz yapmadım emzirme döneminden önce ne yiyorsam yedim hiç haz sorunu yasamadik ama, kuru bakliyalatlar kırmızı yeşil mercimek bulgur vs gaz yapar yediklerinize kimyon ekleyinKeşkek yemiştim bugday gaz yapıyormuş hiç aklıma gelmedi çok gazı oldu kıvrandı kuzumbaktım şimdi ne gaz yapar diye ama ucu açık yazıları da var çay kahveye de gaz yapar yazılmış mesela öyle mi ? sizde gaz yapan bildiğiniz şeyler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?