- 9 Nisan 2012
- 6.374
- 15.696
- 448
- Konu Sahibi Dumadumadum
Kutu sütü derken inek sütü mü yoksa anne sütüne yakın olan ayına uygun biberon sütlerinden mi ?
Eğer annenin stresli bir hamileliği ve lohusalığı geçmişse,lohusalık döneminde yeterince dinlenememiş ,uyuyamamışsa,yardım eden bir büyüğü olmamışsa istediği kadar emzirsin sütü öyle dolup taşmıyor....Yetmiyor malesef yani......
evet katiiyorum kendim yasadim cünkü, ilk oglum 9 ay emdi ve kendi birakti hatta 6 aylikken ayak parmagimdaki iltihap sebeiyle antibiyotik almam gerekti ama emzirmeyi birakmak istemedigim icin cektirdim tirnagimi agir agri kesicilrde alamadigim icn yasadigim aciyi bir Allah bir ben bilyiorum ama 9 aydan sonra oglum emmek istemedi..
2.oglumda ilk oglulmun kücük olmasindan ve yalniz olmamadan dolayi cok zorluklar yasadim ufaklik geceelri sürekli uyniyordu yarim satte bir kalktigni bilirim 6 aylik olunca artik dayanamiycam emzirmeyi birakicam diye düsündüm ama vicdanim el vermedi sonucta yine 7.5 ayina kadar dayanabildim emzirmeyi biraktim ve devam sütü verdim ,devam sütünü vermemle gece uyanmalrni kesti,demekki doymuyormus yavrum,ama aklima geldikce vicdanim rahatsiz oluyor hala keske diyorum en az 9 aya kadar emzirebilseydimde haksizlik olmasaydi..