Aynı değişen bir şey yok sabahtan akşama kadar 150cc anca doluyor gece 10 ile 12 den sonrada ertesi sabaha kadar birikmesi için yiyip yatıyorum sabah 11 de de emzirmeye gidiyorum Allah im evladım çıkmadan sütüm artsın inş
Benim bebeğim 9 buçuk aylık hâlâ regl dönemlerimde sütüm azalıyor. Ama oğlum öğrendi artık; öyle dönemlerde 5 dakika ucuyla uğraşıyor çekiyor çekiyor ve sonunda sütü indiriyor. Mama vermedim hiç. Bebek emdikçe süt gelir bol bol memende dursun. Canını sıkma. Bir süre sonra sen de alışıyorsun, bebek de.
Regl olmadim ama biz surekli yasiyoruz bu durumu, bebegim emmeye basladigi ilk 1-2 dk sut gelmiyor ya da cok az geliyor, ama sonra sanki baraj japagi acilmis gibi oluk oluk akiyor tikaniyor hatta icerken agzinin kensrlaeindan akiyor:) ben bu yuzden sutte sagamiyorum mesela cunku sagim makinalari o sutu indirme olayini beceremiyor. Ben hep normal oldugunu dusunmustum ama degil miymis? Sutum az diye mi boyle oluyor acaba
Regl olmadim ama biz surekli yasiyoruz bu durumu, bebegim emmeye basladigi ilk 1-2 dk sut gelmiyor ya da cok az geliyor, ama sonra sanki baraj japagi acilmis gibi oluk oluk akiyor tikaniyor hatta icerken agzinin kensrlaeindan akiyor:) ben bu yuzden sutte sagamiyorum mesela cunku sagim makinalari o sutu indirme olayini beceremiyor. Ben hep normal oldugunu dusunmustum ama degil miymis? Sutum az diye mi boyle oluyor acaba
Yok benim de 9. Aya kadar öyleydi. 1-2 dk sonra baraj gibi oluyordu. Ama o indirme işlemi regl dönemi 8-9 dakika sonraya uzuyordu. Şimdi ek gıda falan derken sütüm azaldı. Bebeğim 11 aylık. Süt çekince geliyor ama az geliyor:) demek ki ihtiyacı o kadar diyorum ben de. Uzun uzun emmiyor zaten artık. Oynarken meme diyor geliyor, iki fırt çekip gidiyor.
Sütün az değil, gürül gürül. Bebek ihtiyacı kadarını ayarlıyor.
Yok benim de 9. Aya kadar öyleydi. 1-2 dk sonra baraj gibi oluyordu. Ama o indirme işlemi regl dönemi 8-9 dakika sonraya uzuyordu. Şimdi ek gıda falan derken sütüm azaldı. Bebeğim 11 aylık. Süt çekince geliyor ama az geliyor:) demek ki ihtiyacı o kadar diyorum ben de. Uzun uzun emmiyor zaten artık. Oynarken meme diyor geliyor, iki fırt çekip gidiyor.
Sütün az değil, gürül gürül. Bebek ihtiyacı kadarını ayarlıyor.
Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum şuan,yorumunuz içimi rahatlattı.ne olduğunu anlayamıyordu. Sütüm azaldı sandım süt inmeyince ,reglim düzenlide gelmiyor lekelenme şeklinde oldu geçen ay ve süt inmesi uzadı,bu ayda aynı tarihlerde.Sizde mi yaşadınız ne zaman geçti