• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne sütü.?????

Rozza76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
181
84
28
32
Lütfen bana yardım edın kafayı yemek üzereyim.İlk bebegım bu 50 günü olacak Ve sütüm gayet ıyı geliyordu bazen üstüm uyanınca süt oluyordu ama ıkı gündür adet oldum sütüm damla damla gelıyor bebegım aglamaktan helak oldu .? Acaba adet oldum dıye mı boyle oldu gayet iyi de beslenıyorum;( Kimse yok soruyum başina gelen oldu mu.?

Endişelenmeyin bol su için

Bulgur vs destekleyin

8,5 aylıkken Regl oldum 30 ay emdi

Sakin olun biraz mama ile takviye yapın aç kalıp siz de gerilmeyin

Lütfen bana yardım edın kafayı yemek üzereyim.İlk bebegım bu 50 günü olacak Ve sütüm gayet ıyı geliyordu bazen üstüm uyanınca süt oluyordu ama ıkı gündür adet oldum sütüm damla damla gelıyor bebegım aglamaktan helak oldu .? Acaba adet oldum dıye mı boyle oldu gayet iyi de beslenıyorum;( Kimse yok soruyum başina gelen oldu mu.?
Benim bebeğim 9 buçuk aylık hâlâ regl dönemlerimde sütüm azalıyor. Ama oğlum öğrendi artık; öyle dönemlerde 5 dakika ucuyla uğraşıyor çekiyor çekiyor ve sonunda sütü indiriyor. Mama vermedim hiç. Bebek emdikçe süt gelir bol bol memende dursun. Canını sıkma. Bir süre sonra sen de alışıyorsun, bebek de.

BeBeGiM 4 aylık halà regl olmadım regl döneminde azalır sut merak etme ek mama ver

Evet regl döneminde azalıyor 16 aylık bir fındık var bende de ama emzirme gruplarında okumuştum sürekli verin yat meme kalk meme o zaman süt eksik olmaz artar ve de su en önemlisi siz endişe etmeyin yine sürekli verin gelir inşalalh bebeğiniz sağlıkla huzurla büyüsun insallah

Östrojen süt hormonlarını baskılar. Bu nedenle regl dönemlerinde sütün azalması normaldir. Endişe etme :)

Slm hatunlar bol sütlü günlerimiz olsun inşallah bana yardımcı olabilir misiniz bebeğim 17 gündür hastanede kuvezde 38gunluk şuan süt sağıp götürüyordum daha sonra yaralandı 1.5 gün ara vermek zorunda kaldım şişti sıcak suyun altına girdim pompayla sagilacak durumu kalmamıştı elle sagmayi denwdim oda zor 1 - 2 damla geliyor simdi ise sütüm yok denecek kadar az ne yesem olmuyor taş kesilen göğsüm sönük balon gibi ne yapsam ne yesem kime gitsem

Slm hatunlar bol sütlü günlerimiz olsun inşallah bana yardımcı olabilir misiniz bebeğim 17 gündür hastanede kuvezde 38gunluk şuan süt sağıp götürüyordum daha sonra yaralandı 1.5 gün ara vermek zorunda kaldım şişti sıcak suyun altına girdim pompayla sagilacak durumu kalmamıştı elle sagmayi denwdim oda zor 1 - 2 damla geliyor simdi ise sütüm yok denecek kadar az ne yesem olmuyor taş kesilen göğsüm sönük balon gibi ne yapsam ne yesem kime gitsem
Stres üzüntü kaynakli olabilir mi ? Bol su icip yeterince uyuyun .Sut yapan besinleri tuketin .Bir tane komposto süt artiriyordu ama neydi hatırlamıyorum. Henuz dogum yapmadigim icin tecrubem yok .Allah yardimciniz olsun.

Ne olursa olsun emzirmeye calisin sakin mama ver diydnlere bakmayin bir kez verdim beni reddetti suan emzirmeye zorluyorum . Sonradan cok uzulursunuz

Sütün çoğalması için bebeğinizin emmesi gerekiyor. Büyük ihtimal ara vermenizden ötürü süt çekilmiştir. Emzirmeye izin yok mu hastanede? Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Hayırlı olsun bebeğiniz. Umarım bir an önce kavuşursunuz. Siz sık sık sağın memenizi. Bebeğinizin durumuna bağlı olarak hastaneden emzirmek için izin isteyin. Facebook kullanıyorsanız emzirme sanatı diye bir grup var. Onlara danışın. Daha yol gösterici olacaklardır.

1 buçuk gün ara vermeniz memenin yeni duruma adapte olmasına yol açmış, sütünüz çekilmiştir. Bebeğiniz emebilse hemen süt üretimi başlar. Uyumak, yemek içmek şu noktada fayda sağlamaz. Hemşirelerden rica edin emzirmek istiyorum deyin.

1 buçuk gün ara vermeniz memenin yeni duruma adapte olmasına yol açmış, sütünüz çekilmiştir. Bebeğiniz emebilse hemen süt üretimi başlar. Uyumak, yemek içmek şu noktada fayda sağlamaz. Hemşirelerden rica edin emzirmek istiyorum deyin.
Bugün emzirdim 5dk günde 1 kere emzirme hakkım var oda fayda edermi

Back