- Konu Sahibi nazlxixcan156
-
Nazlicann156 Verdiigin Bilgiler Icin Cok Cok Tsk Ederim.sanirim Oglumun Doymama Sebebi Benim Yalnis Emzirmemmis.sik Sik Ama 5er Dk Emiyor.her Seferinde Oteki Gogusu Veriyordum.ama Yagli Kisima Ulasmasi Icin 10 Dkdan Fazla Emmesi Gerekiyormus.bebegimin Kilosu Normal Aslinda.ama Kaynanam Ve Annem Tombul Olsun Istiyorlar.bu Da Beni Bir Anlik Gaflete Dusurdu.neyseki Artik Daha Iyiyim.problem Yapmiyorum.cvp Yazan Herkese Tsk Ediyorum
iyiyim sağol canım.bebekler yaklaşık 6 aylık olana kadar neredeyse memeye yapışık gezerler endişelenmene gerek yok bence çok emmesi hiç emmesinden iyidir beslerken sürekli emiyormu yoksa arada uyukluyormu? onu da bilmek lazım eğer uyukluyorsa bilki keyif yapıyordur senin anne sıcaklığın ve kokunla, eğer sürekli emiyorsa az emiyordur muhtemelen,mide küçük olduğundan az ve sık beslenmeleri doğaldır, doyup doymadığını ve sütünün yetip yetmediğini cuma günü tartıldığında zaten göreceksin kilosunu yazarsın merak ettiğm bende.öptüm bebişini çok tatlı maşallahcanım nasılsın yine bennnnnnnn....
oğlum bugün 3 aylık oldu artık ama neredeyse saat başı emziriyorum
bu normal mi? cuma kontrol için doktora gideceğiz kilosunu öğreneceğim
anne sütünün yetip yetmediğini fakat bu kadar sık emmesini anlamıyorum
bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim.
iyiyim sağol canım.bebekler yaklaşık 6 aylık olana kadar neredeyse memeye yapışık gezerler endişelenmene gerek yok bence çok emmesi hiç emmesinden iyidir beslerken sürekli emiyormu yoksa arada uyukluyormu? onu da bilmek lazım eğer uyukluyorsa bilki keyif yapıyordur senin anne sıcaklığın ve kokunla, eğer sürekli emiyorsa az emiyordur muhtemelen,mide küçük olduğundan az ve sık beslenmeleri doğaldır, doyup doymadığını ve sütünün yetip yetmediğini cuma günü tartıldığında zaten göreceksin kilosunu yazarsın merak ettiğm bende.öptüm bebişini çok tatlı maşallah
Bu arada kusura bakma bazen geç yazıyorum işler yoğun olunca bazen siteye girmeye zamanım olmuyor
merhaba canım...
cuma dr. gittik 600 gr. almış oğlum dr. sınırda dedi hatta boyuna göre zayıfmışta (boyu 61 cm.) istersen mama takviyesi yapabilirsin dedi günde 60 cc kadar. emerken uyuyoruz sürekli normalde gündüz uykumuz yok ama memede tüm gün durabilir. acaba mamaya mı başlasam yoksa 15 gün sonra yoğurt meyve suyu gibi ek gıdalara mı başlasam? o zaman 3 ay 20 günlük falan olcak senin düşüncelerinide öğrenmek isterim.
merhaba canım...
cuma dr. gittik 600 gr. almış oğlum dr. sınırda dedi hatta boyuna göre zayıfmışta (boyu 61 cm.) istersen mama takviyesi yapabilirsin dedi günde 60 cc kadar. emerken uyuyoruz sürekli normalde gündüz uykumuz yok ama memede tüm gün durabilir. acaba mamaya mı başlasam yoksa 15 gün sonra yoğurt meyve suyu gibi ek gıdalara mı başlasam? o zaman 3 ay 20 günlük falan olcak senin düşüncelerinide öğrenmek isterim.
canım ben de sütle ilgili bir şeyler sorayım
22 nisanda işe başlamak zorundayım bebeğie sütümü vermek istiyorum pompayla sağıp bırakacağım ama pompa sütü azaltıyo diyorlar ne yapmam gerekli
birde memeye o kadar alışık ki biberonla mı kaşıkla mı beslemek gerek ben evde yokken
biberon alan bebek emmiyor diye duymuştum ben 6 ay emsin istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum bir ay sonra işe başlamak zorundayım
birde öyle cok sütüm yok ben sabah sekizde evden cıkıp akşam 4 bucuk gibi evde olacagım bu sürede ne yetecek kadar süt bırakabielecek miyim bilmiyorum
gündüz bu sürede sence ne kadar süt içmesi gerek
mama takviyesi gerekir mi
merhaba canım mesajını geç gördüm kusura bakma bebeklere 6 ayı dolmadan ek gıdalara başlamak ciddi sindirim sıkıntıları yaşatır bence doktorunu dinle mama daha uygun bu durumda ama hiç canını sıkma lütfen elinden geldiğince bol bol emzir mamayı da takviye olarak ver bu arada beslenmene daha dikkat et belki de sütünde yağ ve karbonhidrat oranı azdır sakın diyet falan yapma dengeli beslen birde mama verdim diye üzülme sütün üzüntüden iyice azalır zaten mama versen bile emzirmeyi hiç bırakma bebişine sağlık diliyorum tatlım kendine iyi bak
cevabın için teşekkür ederim canım.
sürekli emziriyorum zaten. diyet yapmıyorum sırf sütüm olsun diye 2 kilo bile almışım
yemekten.sütümde yağ ve karbonhidrat oranı az olabilir bu benimde aklıma geldi. benim 5,5 yaşında birde kızım var oda ayda 500-600 gr. alıyordu mama takviyesi yapmama rağmen kilo aldırıcı bir mama vardı onu bile denemiştim ama yine 500-600 gr. geçmemişti aylık aldığı kilo daha sonra dr. eşime baktı (kendisi çok zayıftır yediğini yakar) babaya çekmiş olabilir dedi. acaba diyorum oğlumda babayamı çekti.
iyi dileklerin saol sende kendine iyi bak.
esinticim bende düşünmüştüm yapısal olarak zayıf olabileceğini dr gibi.valla babaya çekmeleri iyi olmuş bu devirde kilo problemi olmayan yok neredeyse sağlıklı olsunda zarif olsun boşver canım.bende sana bişi sorcam bu ara benim kızım da kardeş istemeye başladı nasıl iki çocuk zor oluyomu??ben çok kararsızım da bi de biliyosun çalışıyorum...
merhaba canım...
oğlumun elleri hatta yumruğu hep ağzında ağzının suyuda akıyor damaklarımı kaşınıyor diyorum
ama bunlar diş çıkarmanın işaretleri olabilir mi acaba?
nilsu ya kocaman öpücükler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?