- Konu Sahibi nazlxixcan156
-
merhaba.. benim 2 aylık bir oğlum var geceleri 60 cc mama veriyordum bazen içiyordu bazen içmiyordu aşısı için dr. gittiğimizde 800 gr almıştı dr. mamayı bırak dedi anne sütü alsın sadece dedi. oğlumlum kabızlık problemi yok ama kakasını 4-5 günde bir yapıyo bu normalmidir. yaptığında çok yapıyo maşallah.
birde anne sütünü daha da arttırmak için ne önerirsin. şimdiden teşekkür ederim...
merhaba.. benim 2 aylık bir oğlum var geceleri 60 cc mama veriyordum bazen içiyordu bazen içmiyordu aşısı için dr. gittiğimizde 800 gr almıştı dr. mamayı bırak dedi anne sütü alsın sadece dedi. oğlumlum kabızlık problemi yok ama kakasını 4-5 günde bir yapıyo bu normalmidir. yaptığında çok yapıyo maşallah.
birde anne sütünü daha da arttırmak için ne önerirsin. şimdiden teşekkür ederim...
kahveyi abartmadan günde 1 fincan içebilirsin bunun dışında yeşilçay (özellikle tavsiye ederim antioksidan özelliği var ayrıca alışınca tadı fena değil)ıhlamur,rezene,papatya,kuşburnu,nane çayı gibi bitkileri abatmadan rahatlıkla içebilirsinverdiğin cevaplar için çoook teşekkür ederim ama ben yine sana soru soracağım...
emzirirken hangi bitki çaylarını içebiliriz.? çayı emzirdiğim için fazla içmiyorum kahveyi ise hamile kaldığımdan beri tüketmiyorum humananın çayını içiyorum fakat hem çok pahalı hem bir hafta içerisinde bitiyor. insan dinlenirken sıcak birşeyler içmek istiyor senin tavsiyen nedir.
bende oglumu emziriyorum.ama bazen ellerini agzina goturup yaladigi icin ac kaldigini dusuyorum.dun sadece bir defa mama verdim zorla tabi.iki cesit mama denedim oglum ikisini de begenmedi ayrica biberon ve emzik de almiyor.(emzik alsa ellerini yalamaz)esim de seviniyor tabi bu duruma.gogsumu cok seviyor.uzun uzun emdikten sonra kafasini gogsume dayayip uyuyor.aslinda sutum yeterli ama oglum istahli ya da ben oyle dusunuyorum.benim de size bir sorum olacak herkes az yadigim icin sutumun az oldugunu bu yuzden bebegin ac kaldiigini soyluyorlar ozellikle annem ve kaynanam.sut yapacak yiyecekler nelerdir ben de bunu merakettim bana yardimci olursaniz sevirim.iki gundur burda yaziyorum ama cevap veren kimse olmuyor.suyu cok iciyorum bu yeterli olmaz mi?
bende ilk oğluma 6 ay su bile vermedim hep emzirdim ama geceleri çok sık uyanıyordu ilk doğduğunda yarım saatte bir şimdi yine hamileyim yine öylemi olucak?bazıları gece mama veriyorlarmış tok tuttuğu için o kadar uyanmıyormuş öyle olursada sütüm azalırmı acaba?
teşekkürler güzel bilgiler vermişsin mama vermeyi düşünmüyorum zaten ilk oğlumuda sürekli emzirdiğim için sütüm bol bol yetti .ama gece 15 dk felan sürmüyoki hemen uyuyo :))) ozaman bir memeyi üst üste 2 kez vermek gerekiyor demi...sonra diğerine geçilmeli
ben anne sütünü 2 ay emmişim şimdi hamileyim inşallah yakında oğluşuma kavuşucam en çok korktuğum şey oğlumunda bena benzemesi ben çok çabuk hastalanıyordum bunuda anne sütünü az emmeme bağlıyorum onun için ben 1 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama inşallah emer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?