- 26 Ağustos 2019
- 5
- 8
- 1
- 31
- Konu Sahibi Yesildenizz
-
Öyle olduğunu bilmiyordum, çözüme ulasabildiniz mi siz ?benim duruma gelince ama yine de denemek istiyorum bir umut ben anne sütünün ne zarari olabilir ki .Erkan hoca bunu sadece beyin tümörü için tavsiye ediyor yalnız , benzer bir durum için mailleşmiştik .
Amin tüm hastalara da babamada insallah . Sağolun.Cok uzuldum cok gecmis olsun.
Rabbim sifa versin.
Merhaba ,fetva hattina danıştık sakincası yok. Dinen uygun olmayabilir diye bende düşünmüştüm ama dün cevap geldi bir sakincasi yok . Tesekkür ederim . Care olmasa bile ağrısı biraz hafifletir belki gözümün önümde 1 haftada eridiğini gördükce izdirap icinde oldugunu gördükce kahroluyorum allah razi olsun okurum insallahYeni doğum yapmadım ama bir tanıdık bunu uyguladi diye biliyorum bir aylık ömür biçilmiş diyosunuz . Sizce süt çare olur mu ki. Ha birde dinen uygun değil bildiğim kadarıyla süt u bu şekilde kullanmak. Huzursuz etmek istemedim kusura bakmayın. Her gün 41 Fatiha suresi okuyun şifa niyetiyle çok faydası olur Allah'ın izniyle
Oğlum 1.5 yasında ,yeni Doğum yapmıs sayılmam ,sağınca az da olsa sütüm geliyor (1 fincan kadar belki ) verebilirim istersenizMerhabalar ,
Benim sorunum sağlık .
Babamın 1 hafta önce akciğerinde tümör saptandı. Ve boyutunu duyunca yerle bir olduk. Daha önce prostat kanseriyle mücadele eden babam atlatmıştı 2 yıl önce hastalığını kontrollerine aksatmadan gidiyordu fakat anlayamamislar soğuk algınlığı sebebiyle yatan babama kanser tanısı konuldu ve çok ilerlemiş kemiklere bile işlemiş durumda 1 aydan kısa bir ömür biçildi ne yazikki ,henüz tedaviye başlanmadı fakat bir umut televizyonda gördüğüm bi haner belki dedirtti bana ve burdan yardım istemek ne kadar dogru bilmiyorum ama buraya yazmaya karar verdim .
Doktor erkan topuza göre dogumdan hemen sonra gelen 1 haftaya kadar gelmis olan kolostrum sütün kanser hücrelerini ve kemoterapinin yan etkilerini yok ettigini görüp duydum . 4 fincan kadar olmasi yeterli . Fakat tek bir annenin zorlanacagi icin 4 anneden toplanabilir .
Biliyorum insan bebeginik rizki diye düsünüyor ama 1 er kere sagilsa 2 gunde baya süt toplanir .
Sizden anadolu yakasinda oturan anneler yardimci olabilecek yeni dogum yapmis anneler var mı ? Olabilir mi ? Gelip teslim alabiliriz veya bi sekilde istediginiz yere birakirsaniz alabiliriz .
Allah herkese saglik versin ve caresiz birakmasin insallah .
Biz çözüme ulaşamadık ,yok tabiki deneyin bir zararı olmadığını düşünüyorum bende , Erkan topuzun YouTube ta bununla ilgili videoları var , instagramdada soru cevap yapıyor , belki takip ediyorsunuzdur , etmiyorsanızda edin çünkü bunlarla ilgili çok güzel bilgi ve öneriler veriyor .Öyle olduğunu bilmiyordum, çözüme ulasabildiniz mi siz ?benim duruma gelince ama yine de denemek istiyorum bir umut ben anne sütünün ne zarari olabilir ki .
Benim bir yaşında çocuğum yeni doğum yapmadım ama yakın olsa verirdim inaninki eskiden süt bankası vardı kapatıldı yoksa iyi olurduMerhaba ,fetva hattina danıştık sakincası yok. Dinen uygun olmayabilir diye bende düşünmüştüm ama dün cevap geldi bir sakincasi yok . Tesekkür ederim . Care olmasa bile ağrısı biraz hafifletir belki gözümün önümde 1 haftada eridiğini gördükce izdirap icinde oldugunu gördükce kahroluyorum allah razi olsun okurum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?