- 21 Kasım 2011
- 1.128
- 957
- 333
- Konu Sahibi ArbutusUnedo
-
Valla saçma olan sizsiniz sanki..Hiç hoş bir şey değil son derece itici bence. Ne diyeceksiniz "bakın bu benim sütüm, mememden çıktı" falan mı? Çok gereksiz ve saçma bir şey...
Merhabalar,
Anne sütü ve bebeğimin ilk saçından kolye yaptırmak için araştırıyorum da, yaptıran var mı? Çok güzel tasarımlar görüyorum ama güvenilir mi emin olamıyorum. Birkaç yer çok yüksek fiyat veriyor, bir tane tasarımcı buldum harika tasarımları var ve fiyatı daha uygun, ama anne sütü falan işin içine girince pek güvenemedim. Hiç yaptıranınız oldu mu? Çok özel bir şey yani bebeğimi sütten kesmeye de az kalmışken yaptırayım diyorum :)
kac sene oldu acaba sutte degisme oldumu sararma bozulma vsInstagramda anneincisi diye bir yerde yaptirdi ailem bana bileklik ve esime yuzuk hediye olarak.biz cok begendik
1 bucuk ay oldu.hersey yolunda.severek takiyoruz bizkac sene oldu acaba sutte degisme oldumu sararma bozulma vs
Evet sütünüzü sut saklama poşetine koyup gonderiyorsunuz isterseniz göbek bağı ve sac gönderip kolye bileklik yüzük küpe vs içine koydurtabiliyorsunuz.sutu taş haline getiriyorlar üstünede işte dediğim gibi saç yada göbek bağıyla şekiller yapılıyor bende nisan ayında yaptırmıştım omur boyu hatıra kalıyor en pahalı mucevherlerden kıymetli oluyor bence :)5yaşında bir kzm 3aylıkta bebişim var 2 evladm olmasına rağmen bn böyle bişeyi ilk defa duydum
Sütü nasıl koyuyolar kolyenin içine onu anlamadm. Sütünüzümü yolluyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?