Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Anne sütü kolye yaptıran var mı?

ArbutusUnedo

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
1.128
957
333
Merhabalar,

Anne sütü ve bebeğimin ilk saçından kolye yaptırmak için araştırıyorum da, yaptıran var mı? Çok güzel tasarımlar görüyorum ama güvenilir mi emin olamıyorum. Birkaç yer çok yüksek fiyat veriyor, bir tane tasarımcı buldum harika tasarımları var ve fiyatı daha uygun, ama anne sütü falan işin içine girince pek güvenemedim. Hiç yaptıranınız oldu mu? Çok özel bir şey yani bebeğimi sütten kesmeye de az kalmışken yaptırayım diyorum :)

Eklentiler

• takı3.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 1.183
  • takı1.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 742
  • takı2.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 880
ileride bozulmuyormu peki fiyat ne istediler

çok güzel şeyler çıktı yaaaa bizim zamanımızda yoktu bunlar

Kimyasal işlem sonucu sütü taş gibi birşeye çeviriyorlarmış. Bozulmuyor diyorlar. Pahalı isteyen yerler 250-350 TL arası istedi . Burası 100-130 TL arası değişiyor modele göre. Kol düğmesi yüzük küpe de gördüm onlar daha uygun 75-85 TL civarı.

Ay ben ilk defa duydum. Yaptırabilirdim ben de bilseydim. Neler çıkarıyorlar... internet sitesi mi yoksa bulunduğunuz yerde bir satıcı mı yapıyor uygun fiyatlı yapan. Hala yaptırabilirim sanırım :)

Elime ulaştılar kızlar paylaşıcam demiştim fotolarını koyuyorum Ben memnun kaldım bi de babalar günü kampanyasıyla küçük bir yüzük yapmış göndermiş sağolsun o da çok güzel. Bilekliği eşime, kolyeyi kendime yaptırdım. Bileklikte benim ve oğlumun saçı, kolyede sadece oğlumun saçı var

Eklentiler

• IMG_1248.JPG
    23,2 KB · Görüntüleme: 752
  • IMG_1397.JPG
    10,1 KB · Görüntüleme: 785
Yaaa bu çok güzel bir şey değil mi amaaa. Bende istiyorum duygulandım sanki. Nası yaptırabilirim ki maliyet nedir? Güvenilir yanii.

Bende yaptıracağım inşallah bi kaç gün içinde sipariş vermeyi düşünüyorum

Instagramda anneincisi diye bir yerde yaptirdi ailem bana bileklik ve esime yuzuk hediye olarak.biz cok begendik

Eklentiler

• IMG_20200729_205408_445.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 185
5yaşında bir kzm 3aylıkta bebişim var 2 evladm olmasına rağmen bn böyle bişeyi ilk defa duydum
Sütü nasıl koyuyolar kolyenin içine onu anlamadm. Sütünüzümü yolluyosunuz?

5yaşında bir kzm 3aylıkta bebişim var 2 evladm olmasına rağmen bn böyle bişeyi ilk defa duydum
Sütü nasıl koyuyolar kolyenin içine onu anlamadm. Sütünüzümü yolluyosunuz?
Evet sütünüzü sut saklama poşetine koyup gonderiyorsunuz isterseniz göbek bağı ve sac gönderip kolye bileklik yüzük küpe vs içine koydurtabiliyorsunuz.sutu taş haline getiriyorlar üstünede işte dediğim gibi saç yada göbek bağıyla şekiller yapılıyor bende nisan ayında yaptırmıştım omur boyu hatıra kalıyor en pahalı mucevherlerden kıymetli oluyor bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…