• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne sütü hkk acil

ad-en

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2022
270
66
18
29
Kızlar günaydın ben süt sağıyorum da mesela normal dolap rafında süt çıkartırım dışarıya ısıttım ne kadar süredir dışarda kalır o süt dolaptan sonra

Kızlar günaydın ben süt sağıyorum da mesela normal dolap rafında süt çıkartırım dışarıya ısıttım ne kadar süredir dışarda kalır o süt dolaptan sonra
Dolaptan çıkartıp isittiysan ya ısındığı da hemen kullanacaksin yani 2. Defa ısıtma için bekletmemen gerekiyor diye biliyorum. Ha şöyle bi durumdan mi bahsetmeye çalıştın anlamadim pek ama. Diyelim donmus sütü çıkarttın gezmeye gidecek bebek 2 4 saat sonra o şutu kullanacak onu mu soruyorsun ne kadar süre kalır diye ? Eğer öyleyse buzunu cozdurme kullanacağı zaman ısıtma yapın. Sabah çıkardığıni da aksama bırakma.

Ağzını surduyse 1 saat surmediyse 3 saat. Donmuş sütü dolapta 24 saat bekletebilirsin.

Back