Besin olarak en taze, en hijyenik ve besleyici kuşkusuz ama bu bağışıklık sistemine takıldım sadece.
Bir de soğuk algınlığı ben de çok cabuk etkisini gösteriyor. Yanıma hasta birisi 10 dk otursa bile ben o virüsü kapıyorum.:2::2:
ben kendim 1.5 yasina kadar emmisim,gelin gorun ki bagisiklik sistemim cok kotu,kucuklugumde de simdi de bagisikliga bagli hastaliklari agir atlatirim.Ablam da 1.5 yasina kadar emmis,o da gayet direnclidir,fazla hastalik da gecirmemistir.Anne babalarimiz ayni,genetik olarak da bana ondan daha fazla benzer biri olamayacagina gore,e anne sutunu de ayni miktarda almisiz,eee demek ki sorun sutte falan degil.Biraz da bakim sartalriyla ilgili sanirim.Ablami annem kendi buyutmus,beni babaannem :) Ya tabi ki kotu bakmis demiyorum ama sorunun sutten kaynaklanmadigini vurgulamaya calisiyorum sadece,emzirin kuzularinizi sutunuz oldugu muddetce,yarar o yarar.
bence anne sutuyle alakali bisey degil eltimin bir cocugu 2 yasina kadar emmis ve surekli hasta oluyor her zaman digeride hic emmemis zayifmis oda masallah cok guclu ben yurtdisindayim burada anne sutu olmazza anne sutune es deger mamalar alin diyorlar ve burda olan mamalar inanin anne sutunden belki daha fazla vitamin iceriyor ve burda emmedi emziremedim dediginde direk mamaya gec sorun degil diyorlar masallah kizimda 1 ay emdi sonra emmedi sadece bir kez hasta olduk ve cok inatci olmai hamileyken cok iyi bakmaya calistim yediklerim super vitaminli seylerdi birde vitamin ve balik yagi ama her balik yagi degil yurtdisinda epa dha hamileler icin balik yaglari var onlardan kullandim anne sutunun yuze 80 su biliyorsunuz geriye kalan 20 vitamin biraz daha gercekci bakmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?