Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben balık yerdım,bulgurlu ne varsa kıaır, pilav, köfte onları yapıp yerdım ve cıddı anlamda da faydasını gördum tavsıye ederimHerkese merhaba 46 günlük bebeğim ilk başlarda sütüm çok güzel geliyordu gece doluyordu ama şimdi iyice azaldı süt artırıcı çaylar dereotu incirler hurmalar kompostolar ne yediysem fayda etmiyor sizin önereceğiniz memnun kaldığınız süt artırıcı damla varsa son çare denicem.
Merhaba dediğiniz gibi arama yaptım ama bulamadım siz tam olarak nasıl hazırlayıp günde kaç defa içiyorsunuz. Bir de toz kimyon mu yoksa kimyon tohumu mukimyonun mucizesini ben ve ailem hepsi bilir ,
ama bizim kadar sevmek be düzenli içmek gerekiyor tabiii ,
kimyonun mucizesi diye aratırsan defalarca paylaştım i kk da , hanımlara yardımcı olmak için
kauçuklu sütyenden taşardı o kadar yanii , bulmazsan yaz bana
Merhaba dediğiniz gibi arama yaptım ama bulamadım siz tam olarak nasıl hazırlayıp günde kaç defa içiyorsunuz. Bir de toz kimyon mu yoksa kimyon tohumu mu
Yaa çok teşekkür ederim tarif için Allah razı olsunbaharatcıdan çekilmemiş kimyon alacaksın yıka güneşte biraz kurut güneş yoksa teflon tavada biraz kurut sonra kahve çekme makinasında çek ,eğer makinan yoksa havan varya sarımsak dovmek için kullanılan onla biraz küçült ez , bir çay kupası su kaynat cezvede bir tatlı kaşıgı kimyon at hemen altını kapat ağzınıda kapat demlensin , sende günde 2 büyük kupa iç bebeğede günde yarım fincandan az çay kaşıgıyla ara ara içir , ne bebekte gaz olur gece uyanırsın nede sende , sütün coşar allahın izniyle, yemene dıkkat etsende sütün azalmaz inşallah