• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Anne sütü artırıcı çay

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gelisimcii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
616
366
53
İyi geceler anneler 55 günlük bebeğim var doğumdan 20 gün sonra sütüm çok azaldı. Günde bir kere sağdığım Zaman 30 ml süt çıkıyordu iki ğöğsümden ve gün içinde hep mama veriyordum. Günde 3 litre su içtim fayda etmedi humana çay milk plus içecek hepsini denedim olmadı. Aktar bana ısırgan otu çayı ve Rezene verdi 1 haftadır günde 3 bardak ikisinden de birer tutam kaynamış suyun içinde 10 dakika demlendirip içiyorum ikisini aynı Anda karıştırıp yapıyorum. Gün içinde bebeğimi her emzirdiğimde sütümün geldiğini görüp çok Mutlu oluyorum. Sizde deneyin inş fayda görürsünüz

Ne güzel inşallah bol bol olur sütün..benimde denemediğim sey kalmadı malt içecekler ısırgan rezene duyduğum herşeyi yaptım kızım 4 aylık oldu 3 aydır çoğunluk mamayla besleniyor inşallah benimde sütüm artar da doya doya emzirebilirim:(

Ne güzel inşallah bol bol olur sütün..benimde denemediğim sey kalmadı malt içecekler ısırgan rezene duyduğum herşeyi yaptım kızım 4 aylık oldu 3 aydır çoğunluk mamayla besleniyor inşallah benimde sütüm artar da doya doya emzirebilirim:KK43:

Ben yeni doğum yaptım. Sütüm çok fazla... Hala ihtiyaç varsa özelden yazın.... Ankara

Yok hiçbir şey kullanmıyorum. Kendisi doğal olarak geliyor bende bebeğim doyduktan sonra kalanı kendi sağlığım be sütün devamı için sağıyorum.

Ben yeni doğum yaptım. Sütüm çok fazla... Hala ihtiyaç varsa özelden yazın.... Ankara
Teşekkür ederim canım ben hataydayım bide doktorumuz raporlu süt başlattı bnde sağıyorum enazndan iki öğünü benden 5-6 öğünüde o sütten oluyor inşallah sütün hiç eksik olmaz bu güzel teklifin için tekrar teşekkür ederim :)

Back