ANNE (STAR TV)

Cansu Dere soğuk evet ama Japon yapımında da öğretmen rolündeki oyuncu soğuk,onu taklit etmiş biraz da,rolü gereği yani. Gerçi normalde de sıcak biri sayılmaz

Annelik demek vicdan demek.. Bağırdığında bile vicdandan geberiyorsa insan ve bir daha yapmamak için çabalıyorsa gerçek annedir.

Film çok gerçekçi. Böyle annelerde çocuklarda var maalesef. Izlediğim tek dizi olacak galiba.
Sanıyorum , hapse giren anne, kızını kurtarmak için suç işlemiş olabilir. Bana öyle geldi. Bu yüzden bırakmak zorunda kaldı.

fragmanda gazeteci çocuk melekle konuşuyordu

gazeteci zeynep den ne istedi acaba bir gecelik ilişki felanmı ?

Ahlaksız teklif olayı çok klişe değil mi ya?
Klişe dolu bir dizi sevmedim:işsiz:

başladığından beri izliyorum. ilk bölüm çok etkileyiciydi baya ağlattı beni :cry::cry:

küçük kız çok güzel rol yapıyor :anne: cansu dereyi de oldum olası sevmem başka biri olabilirdi onun yerine :işsiz:

kapıyı çalan bence gönül ordan
meleğin annesi neden polise gitmiyor acaba :KK47:

Çok güzeldi ama ne oldu onlara hepsi kan içindeydi kim yaptı acaba Melek nerde :KK64::KK64:o pislik adam ölür inş

bu hafta yeni bölüm yok galiba:deli:

2-3 bölüm izleyip bıraktık evde. Bizi sarmadı. Konu çıkmaz diziden gibi geldi. Bir de fazla ajitasyon var. Koymuşlar kara kuru bir kız çocuğu, işkence görüyor, ağlıyor, ağlatıyor, vs. Dizi sırf duygu sömürüsü. Küçük Emrah filmleri gibi. Yok, sevmedim. Dramın kalitelisini seviyorum.

X