- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 39
Annesi gelmeseydi oda olacaktı galiba, ruj sürdürüyordu ya küçük kıza pislik adam
evet izlerken içim titredi kızı çöp poşetine bağladı kız iyi rol yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annesi gelmeseydi oda olacaktı galiba, ruj sürdürüyordu ya küçük kıza pislik adam
Evet o evde kalsaydı herşey olabilirdi.Annesi gelmeseydi oda olacaktı galiba, ruj sürdürüyordu ya küçük kıza pislik adam
İzliyorum.izleyen var mi suan
Üzücü sahneler geçti ama bilemiyorum şu an.Daha çok hapisten çıkan anne ve kızı arasındaki ilişki üzerinden gidecek galiba.Geçen seneden beri sadece Poyrazı izliyorum . Yorumlarınızı okuyunca merak ettim , üzücü sahneler var galiba. Hep aynı yönde mi ilerleyecek acaba , dram dizisi mi ona göre karar vereyim .
Adra'cigim,gecen hafta hepsini izleyemedim sacinin bir tutami boyali olan anne kizini kucukken mi birakmis avukata? :) anlayamadim sorayim dedimİzliyorum.
Küçükken bırakmış galiba.Daha niye bıraktığını göstermediler.Adra'cigim,gecen hafta hepsini izleyemedim sacinin bir tutami boyali olan anne kizini kucukken mi birakmis avukata? :) anlayamadim sorayim dedim
Aşık değil ama aşık olacak kesin:)gazeteci çocuk aşık mı acaba merak ediyorum
japon yapımında şantaj yapıyomuş :OAşık değil ama aşık olacak kesin:)
İlk bölüm daha etkileyici ve duygusaldı.Bu dizi mahvetti beni. Dün akşam ağla ağla bir hal oldum. Sabah şiş gözlerle kalktım vallahi.
Uyarlama olduğu için sadık kalırlar ama bence şantaj yapmamalı. Dizide aşk da olsa fena olmazdı hani.japon yapımında şantaj yapıyomuş :O
bencede aşk da olsunUyarlama olduğu için sadık kalırlar ama bence şantaj yapmamalı. Dizide aşk da olsa fena olmazdı hani.