ANNE (STAR TV)

Kadının saçındaki beyazlık çok abuk durmuş.Biraz da öbür tarafa bir iki fırça atsalarmış ama boya yetmemiş galiba.

Geçen seneden beri sadece Poyrazı izliyorum . Yorumlarınızı okuyunca merak ettim , üzücü sahneler var galiba. Hep aynı yönde mi ilerleyecek acaba , dram dizisi mi ona göre karar vereyim .

Asiri duygu yukluyse izleyemem. Aglamak istemiyorum ama bir yandan da cok merak ediyorum arada kaldim.

Geçen seneden beri sadece Poyrazı izliyorum . Yorumlarınızı okuyunca merak ettim , üzücü sahneler var galiba. Hep aynı yönde mi ilerleyecek acaba , dram dizisi mi ona göre karar vereyim .
Üzücü sahneler geçti ama bilemiyorum şu an.Daha çok hapisten çıkan anne ve kızı arasındaki ilişki üzerinden gidecek galiba.

Adra'cigim,gecen hafta hepsini izleyemedim sacinin bir tutami boyali olan anne kizini kucukken mi birakmis avukata? :) anlayamadim sorayim dedim
Küçükken bırakmış galiba.Daha niye bıraktığını göstermediler.

Kızı uzun süre saklayamayacak galiba.Zaten nereye kadar kaçacak.Gazeteci çocuk da gördü veya görecek.Kız annesinin evine geri dönebilir.Annesi de manyak.Öyle bir adam seni bırakıyor daha ne istiyorsun.Oturup dua edeceğine paçasına yapışıyor.

Son düzenleme:
gazeteci çocuk aşık mı acaba merak ediyorum

Bu dizi mahvetti beni. Dün akşam ağla ağla bir hal oldum. Sabah şiş gözlerle kalktım vallahi.

japon yapımında şantaj yapıyomuş :O
Uyarlama olduğu için sadık kalırlar ama bence şantaj yapmamalı. Dizide aşk da olsa fena olmazdı hani.

Vayy Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı bile geçmiş reytinglerde.Geçemez diyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…