- 28 Eylül 2024
- 1.418
- 4.154
- 48
- 30
- Konu Sahibi terra_incognita
-
Bir insanın annesi hakkında böyle güzel şeyler düşünebilmesi ne kadar güzel. Ne mutlu size de sizi yetistiren anneye de. İnşallah benim kizim da yıllar sonra benim hakkımda böyle düşünür.Merhaba. 20 Temmuz'da annemi kanserden kaybettim. Hayattaki en sevdiğim, en yakınım.. Çok özlüyorum. Çok acı çekiyorum. Bazı günler onsuz yaşama devam edemeyecek gibi hissediyorum.
Uzun bir mücadele sürecimiz oldu.. ama sonu böyle oldu.. inanamıyorum hâlâ onu nasıl toprak altına koydum.
Her insan eşsizdir ama o çok başka bir insandı. Çok kişinin hayatına dokundu. Herkesin sevdiği, saygı duyduğu biri. İyilik meleği.. Becerikli, yetenekli, azimli, sabırlı, sevgi dolu, çalışkan, erdemli, nezaket sahibi, kimseyi kırmayan, herkese yardım eden biri. Etrafındaki tüm canlılara iyiliği dokunan, dokunduğu, bulunduğu yeri güzelleştiren..
Böyle birini, yakınını kaybeden nasıl buna dayandığını paylaşmak ister mi?
Yarım ölü artık benim.. Çok eksiğim..
Böyle hisseden var mı?
Çok teşekkür ederim27 yaşındayken 22 senedir engelli olan babamı kaybettim. Babamla iliskimiz cok yakındı kaybettiğimde uzun bir sure kendime gelemedim.Öyle ki başıma gelen her olayı onun olmayışına bağladım. Babam olsaydı böyle olmazdı ile başlayan cümlelerim vardı hep...Bir yakınımın şu sözü ile kendime geldim. ' Ölüleri dünyaya baglayan tek şey evlatlarıdır. Evladının üzüntüsü yada mutluluğu malum olur. Sen üzülürsen rahatsız olur' demişti.Sonra ki süreçte babama layık olabilecek şekilde yaşamaya çalışıyorum. Özlemiyor muyum çok fazla ama benim de bir evladım oldu yaşama devam etmek zorundayım. Şöyle düşünün en azından daha uzun süre vakit geçirebilme şansınız olmuş, bazı insanlar hiç anne babasını tanımadan büyümek zorunda kalıyorlar ne mutlu ki anı biriktirmişsiniz.Babam ne evime gelip bir bardak çayımı icebildi ne de yavrumu kucaklayabildi... Anne baba kaybı kolay değil çok taze acınız mekanı cennet olsun anneciğinizin
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içinBir insanın annesi hakkında böyle güzel şeyler düşünebilmesi ne kadar güzel. Ne mutlu size de sizi yetistiren anneye de. İnşallah benim kizim da yıllar sonra benim hakkımda böyle düşünür.
Allah size güç, kuvvet ve sabır versin. Annemizin mekanı cennet olsun inşallah.
Merhaba. 20 Temmuz'da annemi kanserden kaybettim. Hayattaki en sevdiğim, en yakınım.. Çok özlüyorum. Çok acı çekiyorum. Bazı günler onsuz yaşama devam edemeyecek gibi hissediyorum.
Uzun bir mücadele sürecimiz oldu.. ama sonu böyle oldu.. inanamıyorum hâlâ onu nasıl toprak altına koydum.
Her insan eşsizdir ama o çok başka bir insandı. Çok kişinin hayatına dokundu. Herkesin sevdiği, saygı duyduğu biri. İyilik meleği.. Becerikli, yetenekli, azimli, sabırlı, sevgi dolu, çalışkan, erdemli, nezaket sahibi, kimseyi kırmayan, herkese yardım eden biri. Etrafındaki tüm canlılara iyiliği dokunan, dokunduğu, bulunduğu yeri güzelleştiren..
Böyle hisseden var mı?
Başınız sağ olsun.Ben de sizin annenizin vefatından 1 hafta sonra 27 Temmuzda ani bir kalp krizi sonucu kaybettim annemi , üstelik suyun içinde kalp krizi geçirdi ve boğularak öldü herşey yarım saat içinde oldu. İçimde bir alev topu oradan oraya çarpıyor sanki ... O kadar zor ki hala yokluğuna alışamıyorum. Bir evladım var onun için gündelik hayatıma devam etmeye çalışsamda ,yine de çok zorlanıyorum, çok özlüyorum ,öldüğünü kabullenemiyorum... Kendimde anne olmama rağmen ,6 yaşında öksüz bir çocuk hissediyorum benliğimi... Elimizden hiçbir şey gelmiyorMerhaba. 20 Temmuz'da annemi kanserden kaybettim. Hayattaki en sevdiğim, en yakınım.. Çok özlüyorum. Çok acı çekiyorum. Bazı günler onsuz yaşama devam edemeyecek gibi hissediyorum.
Böyle hisseden var mı?
Bu mesaji okurken gözlerimden yaş aktı.Bu yıl sadece bunun korkusunu yaşamak bile beni mahvetmisti. Siz yaşamışsınz. Allah sabirlarin en büyüğünü versin size ve konu sahibine. Arkasında güzel bi isim bırakmış. Öyle bi annenin elinde büyümüşsünuz ne kadar güzel.Ve cok inanıyorum dünyasını değiştiren sevdiklerimizin bizimle irtibat halinde olduğuna bizi gördüklerine hissettiklerine. Sonsuz alemde annenizle yeniden buluşuncaya denk Rabbım su serpsin içinize ferahlık versin.Sonrasinda zaten ayrılmamak üzere biraraya geleceksiniz insallahBen 1 nisanda 4 yıldır annesiz olacağım. Bu 4 yıl nasıl geçti derseniz çok inişli çıkışlıydi. Hâlâ kabul edemegidim zamanlar oluyor. Bazen kader takdir diyorum. Bazen tam tersi. Dayanamasi çok zor. Babamı erken yaşta kaybettiğimiz için hem anne hem babaydi bize. Annem de sizin anneniz gibiydi. Herkesle gönül bağı vardı sevgi doluydu. Ben herkes uyurken ağlıyorum veya araba kullanırken. Yalnız kaldığım anlarda yani.
Yas bir süreç ve biten birşey değil. Sevdiklerimize özellikle annemize bitmeyen bağlarla bağlıyız. Eski ben değilim artık hep için buruk. Annemle her sabah öğle akşam konuşurduk. Dostumdu sırdaşımdı benim. Çok uzun süre o saatlerde ne yapacağımı bilemedim. Akşam ne pişirsem diye bile sorardım her gün istisnasız. Çok eglenirdik. . bilmiyorum bunu sadece yaşayanlar anlar. Kalanlardan aynı empatiyi beklemiyorum çünkü mümkün değil. Annemin kaybından sonra birçok şeye üzülmez hale geldim yaşlıların kaybına yani. Allah dayanma gücü versin size de.
Allah bu mübarek günler hürmetine içinizi ferahlatsin. Annenizin mekanı cennet bahçeleri olsun inşallah.Ne şanslısınız böyle bi annenin elinde yetiştiğiniz için.O size olan görevini layığıyla yapıp gitmiş.Sizinde artık onun için dua etmek ve adına güzel şeyler yapmaktan başka şeyiniz yok ve eminim böyle bi kadının ellerinde yetişen bi kadında bunları en güzel şekilde yapıyordur. Nurlar içinde uyusun insallah. Sizin acınızı anlayamam tabii ama ben de anneannemi çok severdim bütün bakımlarını yapmaya çalışırdım o vefat ettikten sonra onu çok özlediğimde onun adına bi cocuk sevindiriyorm yada ona benzer şeyler. Sanki böyle yapınca o da görüyor aramızdaki o iletisim hala devam ediyor gibi hissediyorumMerhaba. 20 Temmuz'da annemi kanserden kaybettim. Hayattaki en sevdiğim, en yakınım.. Çok özlüyorum. Çok acı çekiyorum. Bazı günler onsuz yaşama devam edemeyecek gibi hissediyorum.
Böyle hisseden var mı?
Allah razı olsunBu mesaji okurken gözlerimden yaş aktı.Bu yıl sadece bunun korkusunu yaşamak bile beni mahvetmisti. Siz yaşamışsınz. Allah sabirlarin en büyüğünü versin size ve konu sahibine. Arkasında güzel bi isim bırakmış. Öyle bi annenin elinde büyümüşsünuz ne kadar güzel.Ve cok inanıyorum dünyasını değiştiren sevdiklerimizin bizimle irtibat halinde olduğuna bizi gördüklerine hissettiklerine. Sonsuz alemde annenizle yeniden buluşuncaya denk Rabbım su serpsin içinize ferahlık versin.Sonrasinda zaten ayrılmamak üzere biraraya geleceksiniz insallah
Allah sizden de razı olsun iyi akşamlarAllah razı olsun
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah.Merhaba. 20 Temmuz'da annemi kanserden kaybettim. Hayattaki en sevdiğim, en yakınım.. Çok özlüyorum. Çok acı çekiyorum. Bazı günler onsuz yaşama devam edemeyecek gibi hissediyorum.
Böyle hisseden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?