Anne onayı

Yok birinin pesinde koşacak biri asla degilim o da farkında ama neden yürek yemis gibi davranıyor anlamıyorum
Farkında şimdilik fakat anne etkisiyle uzaklaşmaya başlamış bile. Adam gibi duracak biri lazım yoksa ine anlamj var

Bende cocugunun saklanmasina takildim

Yol yakınken ayrıl zaten evlilik düşünmüyorum diyorsun. Aşırı mutsuz olursun..

Şimdi bitsin demezsen daha çok için içini yiyecek şeyler duyacaksın.
İçine içine atman gerekecek.

Sakın evlenip bu sünepeyi ve anasını başına bela etme , ne güzel evin var araban var , bir mesleği var Allah aşkına kendine bu sümüklüyü mü layık gördün kadınlarımız boşansa da akıllanmıyor, illa yine saçma sapan bir adamı ve ailesini kendisine bela edecekler...

İyi de siz de evlenmeyi düşünmüyormuşsunuz ve bunu da adama sürekli söylüyormuşsunuz. Belki adam evlenmeyi, aile kurmayı ve baba olmayı düşünüyor.
Bu durumda neden bu ilişkiye büyük emekler versin ve kendince yatırımlar yapsın ki?
Adam da zaten evlenmeyeceğiz, takılıyoruz ve birbirimize iyi geliyoruz diye düşünüp uydukça görüşüyordur. Ciddi ve sonu olmayan bir şey için neden ortaya ailesini döksün ve söyleme ya da ikna etme gereği duysun? Sizin bu durumda neden böyle beklentileriniz var?

Ya da siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz ama karşı tarafa bu şekilde güven vermiyorsunuz ve ordan da güvenli şeyler bekleme hakkınız yok diye düşünüyorum.

iki aylik ilişki, neden bitirmeye gücün yok ki?
boyle konularda devamli birbirinin ayni insanları buluyorsan sorun sensindir.
benim de benzer bi konum vardi. hayatimdaki insanlarin birinciden sonuncuya neredeyse hepsi birbirine benziyordu, bir yerde de babama benziyorlardi (iyi,hoş,düşünceli,sakin ama plan yapmanin p'sinden anlamayan,bir konser bileti-tatil plani yapmayan hep senin plana katilan insanlar). bir degil iki degil artik bes on olunca kkda konu açmıştım. hatta onerdikleri kitaplari almistim vs. sonra anladim ki sebep tamamen benim. sonraki ilk iliskimde ben farkli davrandim, kartlarimi acik oynadim ve hayatimdaki insan kesinlikle plan yapmayi seven - organizasyon becerisi olan bir insan.
anladim ki sorun cidden benim tavirlarimdaymis.
sizde de bence sorun - bu adamları bulmaniz falan tamamen sizinle alakali. belki de kader motifi dedikleri - cocukken evinizde gördüğünüz baba modeli boyleydi - anneciydi ya da güçlü karakter degildi ve siz buna tanik oldugunuz icin, bilincaltiniz kendini buna yakin hissediyor ve daha alfa, daha bireysel kisilerden ziyade boyle insanlari çekiyor, boyle insanlara baglaniyorsunuz.
eviniz arabaniz varsa ve memursaniz demek ki durumunuz kötü degil. yerinde olsam kosar bir terapistr giderdim (ki benim evim arabam yok, maddi durumum da cok yok yine de koştum terapistw gittim, mutluyum).
yoksa bundan ayrilirsin baska bir anasinin bebişini bulursun

Konu sahibi gitme korkusu yaşatıp,sonra terk etmek istiyormuş

O kadar mantıklı bir yorum ki, üstüne tek ekleyeceğim,
Konu sahibi biraz fazla egolu gibi geldi bana

Allah iyiliğiniizi versin ve sizi güldürsün emi çok güldüm gece gece konuya giriş cümlelerinize.Yazim dilinden belli eğlenceli mizahi yönü olan ve kendine yetebilen kadinsiniz.İsiniz var gücünüz var durum iyi .Bununla ne işiniz var yazasim geliyor dirduramiyorum.Gözlem iyi tesbit süper .Birde güle güle kısmını hayata geçirir ve o gücü bulursanız bal olacak.Dahs iyisine layık siniz desem.Fakat erkeklerin dediği gibi başından atma cümlesi olanından değil Bence sahiden

Eee ne diye birliktesin ? Zaman mi geciriyorsun ?

Aslinda haklısınız hem adama kesinlikle evlenmeyeceğim diyorum hem de benim icin annesine set ceksin istiyorum biraz celiskili bir davranış olmuş insan icindeyken fark etmiyorne bileyim keske söylemeseydi annesine bası d agrimazdı.Ben evlilik düşünmüyorum ya da söyle söyleyeyim istedigim cok ütopik bir erkek ve böyle birinin var olmadığını biliyorum yani kabullendim. Ama bu zamana kadar görüstüklerim arasında en iyisi bana en degeri buydu.Gercekten piyasa çok kötü olmus ben evliykenben sadece sevmek sevilmek istiyorum bu ihtiyaçlarımı da alıyorum ondan ama son zamanlarda görüşmeye hevessizliği beni uzaklaştırıyor sebep annesi oldugu icin de ofkemi ona yöneltiyorum

Terapi aldım.Şemamın da anne kaynaklı oldugunu biliyorum o da çok aileciydi hatta anneci.Degistiremiyorum lanet olsun ki.Ben de çareyi evlenmemek de buldum.nasıl olsa antin kuntin insanları seciyorum ve benim secimlerimi geçtim piyasada gercekten adamm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…