Anne oluyoruuuummmmmm :)))

_HaNDaN_

Allah oL der ve oLur !!
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.492
79
158
3 Aralık 2011 bizim için özel bir gün artık bebeğimin benimle olduğunu anne olacağımı ve eşime babalık payesi vereceğimi öğrendiğim gün çünkü .çok şaşkınım duygularım karmakarışık Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

hayırlı olsun canım allah ananlı babalı büyütsün bebeğini ,kaç senelik evlisin ilk bebeğinmi çoksevinmişsinde beklediğin belli:)

tebrik ederim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
bekleyen herkese nasip etsin inşallah...

hayırlı olsun canım allah ananlı babalı büyütsün bebeğini ,kaç senelik evlisin ilk bebeğinmi çoksevinmişsinde beklediğin belli:)

canm 1,5 yıllk evliyim 5 aydr istiyoduk oldu çok şükür.Allah isteyen herkese versin..

gözün aydın canım..
çok sevindim..
sabah sabah çok güzel haber...
darısı başımıza artık

ne güzel haber bu böyle,sanirim ilk bebegin olcak
masallah Allah C.C nazardan saklasin
Rabbim tamamina erdirsin insallah

ne güzel bir haber.. bende iki hafta önce öğrendim öyle güzel bir duygu ki Allah tüm isteyenlere hayrlısıyla nasip etsin.. evlatlarımızı hayrlısıyla,sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.. biz örnek ebeveyn olabilelim,onlarda hayırlı evlat olabilsinler inşeallah... yeniden tebrikler.. dua ile..

Gözünüz aydın, hayırlı olsun...
Allah'ım vakti geldiğinde bizlere de nasip etsin inşallah

sevgili uhu duların iiçin tşkler..amin inş dilediğimiz gibi olur herşeyy seninde bebeğin hayırlı uğurlu olsn..
Gözünüz aydın, hayırlı olsun...
Allah'ım vakti geldiğinde bizlere de nasip etsin inşallah

Deryacımmm Allah isteyen herkese versin inş..
En hayırlı ve en güzel zamanda..

ne güzel bir haber çok sevindim sizin adınıza:)) ALLAHIM bizlerede nasip etsın inş. bu duyguyu en kısa zamanda..

bende hamileyim 1 ay oldu ama kasık ağrılarım çok fazla normal bişimi bu bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…