Anne olmayı beceremedim, bunalımdayım.

Yengemin de sizinki gibi olmuştu lansinoh hiç iyi gelmemişti .aktardan kaliteli katı kakao alıp (margarin gibi beyaz )ne kadar sürcekseniz benmari usulü eritip bol bol sürünce geçiyor .en az 3gün sürmek lazım

Bana medelanın kremi iyi gelmişti. Göğüs koruyucu kapaklar var. Gümüş kapak diye geçiyor. Onlardan kullanabilirsiniz. Şimdi plastikleride çıkmış. Hamilelik döneminde aslında soruyorlar meme ucun varmı diye sağlık ocağında... Hamilelikte uç çıkartıcı kullansaydınız şimdi daha rahat edersiniz. Benimde çok yara ve kanama olmuştu. Şimdiki gebeliğimde 7. Aydan başladım göğüs ucu kremine. İnşallah çabuk geçer

Bir de hastane tipi göğüs sağma makinası kullanın. Onlar daha iyi sütü boşaltıyor. Kiralama yapabiliyorsunuz.

Emzirme pozisyonunuz yanlış olabilir bebek memeyi iyi kavramaz ise memeler yara olur. Normalde doğru pozisyon ile emen bebek memeyi yara yapmaz.
Yani göğüs yarası aslında normal bir süreç değil.
Bence emzirme danışmanına danışın.
Onlar öğretir ise.

Tavsiye için çok tesekkur ederim hemen bir nöbetçi eczane bulup alsın eşim, mahvoldum...

Amin, çok tesekkur ederim. Bugun gumus kapak da alacağım umarım işe yarar. Marka fark ediyor mu acaba

Çok haklısınız

ayva çekirdeğinden jel yapıp sürün çok iyi geliyor
Mutlaka deneyeceğim umarım işe yarar

Nereden bulabilirim emzirme danışmanı acaba

Bu mesaj umut oldu bana. İnşallah ben de o gunleri görürüm hayırlısıyla

Lütfen bebeği aç bırakıp ağlatmayın gerektiği yerde mama verin..annelerin üzerinde neden bu kadar psikolojik baskı var ya bırakın illa herkes emzirecek diye bir kaide yok
Aç bırakmıyorum ağlaya ağlaya emziriyorum o yuzden kanlı kustu zaten göğsümdeki kanlar geçmiş

Gebelikte kaçıncı haftada baslanıyor gögüs ucu çıkarmaya..?

Ne kadar içtensiniz Allah razı olsun. Güçlendim sankı okuyunca, sağıp veriyordum emzireceğim vazgeçmeyeceğim

Bende de oldu bu yaralar. Bepanthen plus var , yara iyileştirici olanı. Tek geçerim. Sürün bir kaç saat sonra bile fark ediyor. Garmastan da kullandım ama kullanmayınca yine aynı oldu. Dediğim gibi bepanthen plus soruna çözüm

Çok tesekkur ederim guzel desteğiniz için

Kabuk bağlayıp dökülünce daha çabuk iyileşiyor değil mi haklısınız deneyeceğim mutlaka şuan havalandırmaya başladm bile

O gogus ucu yarasi dogumdan daha zor. Lansinohtan baska bir sey de iyi gelmiyor. Aventin gogus kalkani var emzirmezken onu takin. Silikon ucla da olsa emzirin. 1 ay 40 gun aciyor emzirmek iskence oluyor ama geciyor sabredin

Aminnnnn çok tesekkur ederim içten desteğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…