eşimle 2 yıllık evliyiz ve bebek sahibi olmaya karar verdik haftaya kontrol için doktora gitmeyi planlıyorum bu nasıl bir süreçtir neler olacak bilmiyorum doktor olarak ethicadaki ali paşa oskayı çok duyduğum için ona gitmeye karar verdim.ayrıca kafamı taktığım bir konu var sizlerle paylaşmak istediğim.görümcemin 6 yasında bir oğlu var onlar da ikinci bebeği düşünüyormus bunu kendi annemden duydum benimle paylaşmıyorlar bile.ben daha bebek sahibi olmadan onların bu şekilde düşünmesi beni sinirlendirdi nedense çünkü bebeğim olursa bir gün kayınvalidem bakar diye düşünüyordum.tabii ki bebek sahibi olmak için benden izin alıcak değiller onların da hakkı vs.. Vs.. Ama onunla aynı anda hanile olma fikri de hoşuma gitmiyor paylaşmak istedim sizlerle....
ben senın yerınde olsam okadar düşünmem benımde kayınvalıdem var kızı hamıle suanda ıkı sene sonra bebegı oluyo bnde bebeıs dusunuyorum ama ben bebegımı kendım buyutmek ıstıyorum her anını yakalamak ıstıyorum bence kayınvalıdenı falan bosver sen baksın senınkıne bakmıcak dıye bıseyde yok bakar kafana takma bence böle seylerı duusnme
eşimle 2 yıllık evliyiz ve bebek sahibi olmaya karar verdik haftaya kontrol için doktora gitmeyi planlıyorum bu nasıl bir süreçtir neler olacak bilmiyorum doktor olarak ethicadaki ali paşa oskayı çok duyduğum için ona gitmeye karar verdim.ayrıca kafamı taktığım bir konu var sizlerle paylaşmak istediğim.görümcemin 6 yasında bir oğlu var onlar da ikinci bebeği düşünüyormus bunu kendi annemden duydum benimle paylaşmıyorlar bile.ben daha bebek sahibi olmadan onların bu şekilde düşünmesi beni sinirlendirdi nedense çünkü bebeğim olursa bir gün kayınvalidem bakar diye düşünüyordum.tabii ki bebek sahibi olmak için benden izin alıcak değiller onların da hakkı vs.. Vs.. Ama onunla aynı anda hanile olma fikri de hoşuma gitmiyor paylaşmak istedim sizlerle....
bana kimse yardım etmiyor, 7 aylık oğlumla neredeyse doğumdan itibaren kendim uğraşıyorum, annem başka ülkede yaşıyor, kayınvalidem de bizimle yaşamıyor, onu haftada bir kez görüyoruz, eşimin ailesini ziyaret ettiğimiz zaman. bu durumdan memnunum. hiç kimse ne yapmam gerektiğini bana söylemiyor, kendime göre doğru olan şeyleri yapıyorum...
Bence bunları kafana takma tatlım sana şöyle bi örnek vereyim işyerinde birlikte çalıştığım arkadaşım hamile kalmak istiyordu kaç ay uğraştı ve sonunda hamile kaldı aynı zamanlarda bende istemediğim halde kazara hamile kalmışım 5 haftalıkken öğrendim kısmet ya benim bebeğimi 7.hafta da kalp atışları olmadığı için aldılar arkadaşım ise 10 gün önce doğum yaptı. Herşey kısmet tatlım