Gebeliğe Hazırlık Anne olmaya hazırlanıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

oznurozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
187
276
53
27
Selam kızlar;
4 haftalık gebeyim daha yolun başının başındayım neredeyse sohbet edelim diye açtım konuyu,2 gün sonra ultrasonla keseyi görmeye gideceğiz ve ben çok heyecanlıyım.. Hala anne olacağıma hamile kaldığıma inanamıyorum 1 hafta önce öğrendim. Sizler bebeğinizin kalp atışını ne zaman duydunuz? Hamileliğinizi kaçıncı haftada öğrendiniz? Nasıl bir gebelik tecrübesi yaşadınız? anlatın konuşalım heyecanımızı paylaşalım....

Son düzenleme:
Hayırlı olsun demeye uğradım
Darısı başıma

Hayırlı olsun peki siz ne kadar zamanda nasıl hamile kaldınız sizde bize destek olun bakiim

Hayirli olsun canim bende bugün test yaptim ögrendim hamileyim

Hayırlı olsun peki siz ne kadar zamanda nasıl hamile kaldınız sizde bize destek olun bakiim
Canım ben haziranda korunmayı bıraktım en son ağustosda regli oldum 2 ay sonra hamile kaldım,ilk ay normaldi ilişki sayılarımız ama ikinci ayda gün aşırı birliktelik oldu ve yediklerimize dikkat ettik,fasfood beslenmedik eşimle. ilşkiden sonra 1 saat belki ayaklarımı hep diktim hiç kalmadan gece uyudum sabaha duşumu aldım hep.. bide internetden en kolay hammile kalınacak pozisyonlara baktım domanma pozisyonu yazıyordu son ay hep öyle denedik... :)

hayırlı olsun oncelıkle. bende onumuzdekı hafta salı gunu keseyı gorecgım ınsallah bır sıkıntı olmaz ıse.
2 senedır yaklasık hamıle kalmaya calısıyordum. Ilk asılamam ıle tuttu sukurler olsun:)

Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Ben de regl olmam gereken gün yani 4+0 da öğrendim gebeliğimi. 4+6 da keseyi gördük. 7+1 de de kalp atışını duyduk. Rabbim isteten herkese en hayırlı vakitte nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun bn pcoluyum ağır hmde umarım bnde mutlu haberi alırım inş

Merhaba ben de sizinle ayni durumdayim cuma doktora gidicem ilk kez, daha yolun basindayiz ailenize cevrenizdekilere soylediniz mi? ALLAH SAGLIkla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…