İdeal Gebeliğinizi, Doğumunuzu ve Bebeğinizi Nasıl Gerçekleştirirsiniz?
Adım 1. Niyetinizi belirleyin
ilk adım, AÇIK olduğum ve bir bebek almaya hazır olduğum niyetini belirlemekti. "Hamileyim" demedim veya herhangi bir zorlayıcı tezahür tekniği kullanmadım, bunun yerine evrene sessizce eğer doğmayı bekleyen bir bebek varsa ve beni annesi olarak kabul ederse, onlar için hazır olduğumu söyledim.
Bu ilk adımda dikkat edilmesi gereken önemli nokta, evrene "beni hamile bırak!" demediğim veya zaten hamileymişim gibi davranmadığımdır ; çünkü bunu yaparsam bir direnç hissi yaşayacak ve kendime yalan söylüyormuşum gibi hissedeceğim.
Ve bir bebeği tezahür ettirmeye çalışırken insanların ilk yanlış yaptığı yerin burası olduğunu görüyorum.
Bunun ZATEN gerçekleşmiş olduğunu hayal etmeleri gerektiğini düşünüyorlar , ama bu aslında sadece onlarda bir üzüntü hissine neden olabilir ve henüz gerçekleşmediği gerçeğine DAHA FAZLA dikkat çekmelerine yol açabilir!
Süreci gerçekleştirmenin çok daha güçlü bir yolu, bunun çok yakın bir gelecekte gerçekleşeceğini hayal etmektir. Bu sizi titreşimsel uyumda tutar ve heyecan enerjisinde kalmanıza İZİN VERİR .
"Niyetimi belirlemenin" ve gebe kalmadan önce bu duygu durumuna kolayca girmenin
en sevdiğim yollarından biri, yalnızca "bir bebeğin ortaya çıkması" üzerine odaklanmayan ( çünkü bu sizi çok bağlı hissettirecektir)bunun yerine, hayatınızdaki diğer heyecan verici hedefleri de kapsayan hayatınızda olumlu değişiklikler yaratmak istediğiniz birden fazla alanı düşünün ; örneğin: sağlık, kariyer, finans ve başarı.
Bu sürecin niyetinizi belirlediğinizde gerçekten iyi çalışmasının nedeni, hayatınıza bir BÜTÜN olarak odaklanmanıza olanak tanımasıdır; böylece bir süredir çabalıyorsanız ve "hiçbir şey olmuyor" gibi görünüyorsa hayal kırıklığına uğramaktansa heyecan enerjisinde kalmanız daha kolay olur.
Adım 2. Bebeğinizi İçeri Davet Edin
Gebeliğimin her birini tezahür ettirirken attığım ikinci adım, bebeğimle doğrudan iletişim kurmak ve onu davet etmekti.
Ve bunu yaparken çok dikkatli davrandım.
Kocam ve ben çocuk sahibi olmaya çalışmaya başladığımız an bilincimi genişlettim ( enerjimin göklere açıldığını hayal ederek ) ve sonra sessizce bebeğimi gelmeye davet ettim.
Onlara hoş geldiniz dedim ve onlara açık olduğumu ve hazır olduğumu söyledim.
Enerjimi açık ve genişlemiş olarak, rahimimden gelen kırmızı bir parıltıyla görselleştirmeye devam ettim . Bunu birkaç dakika yaptım ve sonra bıraktım, görevimi yaptığımı bilmenin verdiği memnuniyetle ve hazır olduklarında geleceklerini bilerek.
*Lütfen sadece bilincimi genişletme ve onları davet etme pratiği yaptığımı unutmayın.
Gelecekteki bebeğinizle doğrudan iletişim kurmanın sürecin çok önemli bir parçası olduğuna inanıyorum çünkü;
Hamile kalmak ikinizin ortak yaratımıdır!
Adım 3. Hamile Kalmanın Önündeki Enerjisel Engelleri Kaldırmak
Bu hamilelik o kadar çabuk gerçekleşmedi ve başa çıkmam gereken farklı bir dizi engel vardı .
“Hiçbir şey olmuyorken” denemeye başladığımızdan birkaç ay sonra...
İlk seferden daha uzun sürmesinin sebebini merak etmeye başladım.
Kendimi sorgulamaya başladım ve heyecandan ziyade bir ACİLİYET duygusu hissetmeye başladım.
Yumurtlama dönemimi görmek için takvimimi kontrol etmeye başladım.
Seksin sadece hamile kalmak için bir araç olduğunu düşünmeye başladım.
Sonuç?
İsteğimle uyumsuzdum ve korkunun içime sızmaya başladığını hissediyordum.
Derinlerde bu enerjilerin hamile kalmama yardımcı olmadığını biliyordum (ve Maddie'yi doğurduğum zamanki halime hiç benzemiyorlardı) bu yüzden kendim ve enerjim üzerinde çalışmaya karar verdim, böylece aynı sakinlik ve açıklık hissine geri dönebildim.
Bunu yapmak için ben -
- Takvimimi kontrol etmeyi bıraktım.
- Seks yaparken niyetimin saf olduğundan emin oldum (ve bununla, kocama sevgimi ifade etmeye ve orada olmaya - eğlenmeye - odaklandığımı, bunu bir amaç için araç olarak görmediğimi kastediyorum).
- Aciliyet duygusundan kurtulup dikkatimi başka yere verip aynı zamanda diğer arzularıma odaklanmak.
- Beni engelleyen sınırlayıcı inançları dönüştürdüm.
- İçimdeki korku ve eksiklik duygusunu iyileştirdi (bu BÜYÜK bir şeydi!)
Sakin, AÇIK, huzurlu ve hazır.
Sonra(aylarca uğraştıktan sonra) gebe kaldım.
Hamilelik için çekim yasası
- Sınırlayıcı İnançlar - örneğin: "Hamile kalmak için çok yaşlıyım" veya "xyz yüzünden kolayca bebek sahibi olamıyorum" .
2. Korku - Hamile kalamayacağınız korkusundan kurtulmak.
3. Düşükler veya hayal kırıklıkları gibi geçmiş deneyimlerden iyileşme - bu enerjiyi içinizde tutmak, hamileliğin ortaya çıkmasını önleyebilir.
ÇOOOK UZUN DEVAMI İÇİN SAYFANIN LİNKİNİ BIRAKIYORUM SAYFAYI TÜRKÇEYE ÇEVİREREK OKUYABİLİRSİNİZ.SAĞLIKLA KALIN BENİM İÇİNDE DUA EDİN BENDE GEBE KALAYIM
Read this in-depth guide covering everything you need to know about using the law of attraction to manifest pregnancy
www.juliettekristine.com