anne olmak ne zormuş hele de çocuğunuz ergenlik çağındaysa kızım on iki yaşında o kadar hızlı büyüyüp gelişiyor ve değişiyor ki başım döndü şimdi anlatacaklarım bazılarınıza basit gelebilir ama inanın geceleri uykularım kaçıyor bu aralar gençlik dergileri adı altındaki yayınlara merak sardı izin verdim ama ben de takip ediyorum ben de okuyorum o dergileri içeriği nedir diye bi baktım 14 yaşındaki kızlar doğum kontrolünden,sevgilisini nasıl baştan çıkaracağından bahsediyor şok oldum çok geçmeden farkettim ki kızım eteğini kıvırıp kısacık yapıyor ona bunu yapmamasını daha önce de söylemiştim kızımın benden gizli bişeyler yapması beni çok tedirgin etti
ergen annelerin sorunları diye bir topiği var kadınlar sorunlarını yazmıyor sadece selam ,günaydın bu topiği sevmiyorum!
kesinlikle internet ve telefon olayini kontrol altinda tutun. bilgisayarinizi herkesin ortak kullandigi odada bulundurmaya calisin. ve ekrani herkese bakar olsun. kontor miktarini aylik belirleyin ve zamani gelmeden biterse almayin. naparsaniz yapin yalniz, sadece size karsi ofke ve sinir beslemesine musade etmeyin. bunun icin de bunlardan kisarken baska sekillerde odullendirin. cunku bu devirde bir cocuk birseyi annesinden saklamak isterse onun yolunu bulur birsekilde. o sizin suanda onu bu kadar takibe aldiginizin farkinda degildir de ondan gorebilmissinizdir askimli canimli mesajlarini. eger pesinde oldugunuzu anlarsa size karsi oyle bir duvar orerki asla yikamazsiniz. aman dengeyi kurmayi unutmayin. onu yakaldiginizda yuzune vurmayin.sadece herseyi gordugunuzu ve bildiginizi ima edin. o hicbir zaman ne kadarini bildiginizden emin olamayacagi icin tedirgin olup dikkatli davranicaktir.
anne olmak ne zormuş hele de çocuğunuz ergenlik çağındaysa kızım on iki yaşında o kadar hızlı büyüyüp gelişiyor ve değişiyor ki başım döndü şimdi anlatacaklarım bazılarınıza basit gelebilir ama inanın geceleri uykularım kaçıyor bu aralar gençlik dergileri adı altındaki yayınlara merak sardı izin verdim ama ben de takip ediyorum ben de okuyorum o dergileri içeriği nedir diye bi baktım 14 yaşındaki kızlar doğum kontrolünden,sevgilisini nasıl baştan çıkaracağından bahsediyor şok oldum çok geçmeden farkettim ki kızım eteğini kıvırıp kısacık yapıyor ona bunu yapmamasını daha önce de söylemiştim kızımın benden gizli bişeyler yapması beni çok tedirgin etti