dlnmasal Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2014 78 3 1 Hakkari 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dlnmasal #1 İki aylik evloyim adetime on gun var issallah hamile kalirim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İki aylik evloyim adetime on gun var issallah hamile kalirim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Leblebitozu19 🌹 Kayıtlı Üye 30 Aralık 2013 7.753 4.342 448 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dlnmasal #2 dlnmasal .!.: İki aylik evloyim adetime on gun var issallah hamile kalirim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... bende 4,5 aylık evlyim bebiş istiyoruz ama olmuyor nasip insallah hamişsindir canım
dlnmasal .!.: İki aylik evloyim adetime on gun var issallah hamile kalirim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... bende 4,5 aylık evlyim bebiş istiyoruz ama olmuyor nasip insallah hamişsindir canım
B Bensiz Aska Doyma Ol de Rabbim olsun tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Aralık 2012 1.973 326 113 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dlnmasal #3 canım kafana takma takarsan hıcbırsey olmuyor ılk once Allah ısterse hayırlısıysa olur snra ıs beyınde bıtıyor bende ıkı yıllık evlıyım bır dusuk yaptım hala hamıle kalamadım ınsallah ıstedıgın gıbı olur hersey
canım kafana takma takarsan hıcbırsey olmuyor ılk once Allah ısterse hayırlısıysa olur snra ıs beyınde bıtıyor bende ıkı yıllık evlıyım bır dusuk yaptım hala hamıle kalamadım ınsallah ıstedıgın gıbı olur hersey
dlnmasal Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2014 78 3 1 Hakkari 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dlnmasal #4 BenimAskPastam .!.: bende 4,5 aylık evlyim bebiş istiyoruz ama olmuyor nasip insallah hamişsindir canım Genişletmek için tıkla... İssallah tatlim rabbim sanada bansda hepimize nasip eder
BenimAskPastam .!.: bende 4,5 aylık evlyim bebiş istiyoruz ama olmuyor nasip insallah hamişsindir canım Genişletmek için tıkla... İssallah tatlim rabbim sanada bansda hepimize nasip eder
dlnmasal Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2014 78 3 1 Hakkari 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dlnmasal #5 MUCUKSS .!.: canım kafana takma takarsan hıcbırsey olmuyor ılk once Allah ısterse hayırlısıysa olur snra ıs beyınde bıtıyor bende ıkı yıllık evlıyım bır dusuk yaptım hala hamıle kalamadım ınsallah ıstedıgın gıbı olur hersey Genişletmek için tıkla... Amin canim sende skma canini bidaha olur rabbim bu hayirli gunler hatrina bize nasip etsin
MUCUKSS .!.: canım kafana takma takarsan hıcbırsey olmuyor ılk once Allah ısterse hayırlısıysa olur snra ıs beyınde bıtıyor bende ıkı yıllık evlıyım bır dusuk yaptım hala hamıle kalamadım ınsallah ıstedıgın gıbı olur hersey Genişletmek için tıkla... Amin canim sende skma canini bidaha olur rabbim bu hayirli gunler hatrina bize nasip etsin