Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhaba. Ben de anne olmak istiyorum, ama korkuyorum. Önceden hiçbir küçük bebekle uzun süreli muhatap olmadım. Yani en uzun süre misafirlikteki birkaç saat.
Bu konuda bi arkadaşım moralimi bozdu, kendisi çok bilgiliymiş de, ben çok zorlanırmışım.
Ya bi şey sorucam, insan kendi bebeğine daha rahat bakar di mi?
Herkese merhaba. Ben de anne olmak istiyorum, ama korkuyorum. Önceden hiçbir küçük bebekle uzun süreli muhatap olmadım. Yani en uzun süre misafirlikteki birkaç saat.
Bu konuda bi arkadaşım moralimi bozdu, kendisi çok bilgiliymiş de, ben çok zorlanırmışım.
Ben de sabahtır aynı güzelliği hissediyorum ama sadece kendim hissediyorum gibi geliyordu,gerçekten bir farklılığı var bu cumanın,hayırlı cumalar bu arada.
saol tuzecim
bişey soracam ya ben 13 mart regli oldum 16 mart temizlendim 17,18,20 mart çalışalarımız oldu
21 mart kadın doguma gidip bebek düşündüğümüzü ve gereken nekadar test varsa yaptırmak istediğimizi genel muanelerden geçtim temizde çıktım yapılan testler baya çoktu pazartesi sonuçları alacam ama şuan inceden bi sancım var yumurtalıklarımda genital bölgemdede hissediyorum sanki regli olacam gibi nedir bu şimdi
Canom adetin 3 gün mü sürdü,hep böyle mi olur? Bunları hem arkadaş hem de bir sağlıkçı olarak soruyorum canım,yanlış anlama lütfen.
Eğer bebek planlıyorsan 23-29 mart arası korunmaman gerekir,17 ile 20 si arası eğer bir önceki aydan ymurta olaki kanla atılmamışsa şansın olabilir ama buda çok çok düşük bir oran.Yumurtanın oluştuğu zaman iki adetin ortanca günleri canım,bu günlerde gün aşırı ilişkiyle şansın yükselrbilir.Bu günlerdeki sancın yumurtanın oluştuğunu gösterebilir.
Kesinlikle,bebekler için neler yapmıyoruz öyle değil mi.Bu ay olmazsa bile sıkıntı yapma canım,ocak doğumlu olur iyi olur.tuzecim benim adetlerim kendimi bildim bileli çok sancılı ve az kanamalı sürer doktorum kislerimden kaynaklandıgını söyledi
bu akşamdan başlıyacam inş çalışmalara ama eşim eve iş nedeniyle çok geç geliyor bu hafta fuar var ptesi gününe kadar yogunluğu sürecek eşimi yakalasam yakasına yapışacamda aksilik bu yaa hem geç hemde çok yorgun geliyor :))
bende bi an korktum allah korusun bebek tuttuda ben dikkatsiz davranarak düşükmü yapıyorum diye saol cnm içim rahatladı bu arada yumurtlama günü bilgisi için saol hem rahatladım hemde kaçırmamış oldugum günler için bi gayret çalışım bari eşimde biraz dişini sıksın benim için demi :)))
2 gün içinde regli olmazsam hamile kalmış olabilirim. geçen ayın 25 inde son regli tarihim. 2 kez test yaptım negatif çıktı. Adet olucakmışım gibi his var karnımda. Sol yumurtalığın orda birazcık daha fazla ağrı gibi birşeyler oluyor. Sürekli test yapma isteği içerisindeyim sonuç negatif olursa üzüleceğim. Geçen ay hapı bıraktım bu ay eşimle ilk bebek denememiz..
2 gün içinde regli olmazsam hamile kalmış olabilirim. geçen ayın 25 inde son regli tarihim. 2 kez test yaptım negatif çıktı. Adet olucakmışım gibi his var karnımda. Sol yumurtalığın orda birazcık daha fazla ağrı gibi birşeyler oluyor. Sürekli test yapma isteği içerisindeyim sonuç negatif olursa üzüleceğim. Geçen ay hapı bıraktım bu ay eşimle ilk bebek denememiz..
mrb seckin
sana şöyle bi örnek verim benim ablam çocuklardan çok sıkılan bi yapısı vardı bende tam tersine çocuk hastasıyım ben 5 yıllık evliyim çocuk yapma gişimime yeni yeni hazırlandım ama hiç çocuk sevmeyen ablam evlendikten kısa bi zaman sonra hamile kaldı ve kıznı kucağına aldı inanırmısın içinde çocuk sevgisi olmayan önemsemeyen ablam şimdi hayatı sadece kızı üzerine kurmuş kızı onun hayatla baglantısı resemen ve kendi kızının haricinde başka çocuklara olan ilgisini ve sevgisini artırdı o küçük melekler hayatımıza girdikleri andan itibaren biz başka bi hayatla tanışıyoruz şevkati, sevgiyi , paylaşmayı onlardan ögreniyoruz
kendine güven korkma annelik insanı dahada güçlü yapıyor yapamam dediğin herşeyi o küçük melek için yapıyorsun
sevgiyle kal :)
Seckinnn çocuk sahibi olmaktan hiç korkma,yavrun olduğunda herşeyin herkesin önemi azalıyor,ona neden daha önce sahip olmadım diyeceksin,zorlukları olmayacak mı elbette,hergüzel şey zorlukla gelmiyor mu buda öyle.Kendi bebeğin sadece senin olacak,onu sen büyüteceksin o yüzden kardeşinin bebeği bile olsa kendi bebeğin gibi olmayacak,onunla aranda daha özel bir bağ oolacak.O seni nasıl bakman konusunda yönlendirecek.Eğer düşünüyorsan psikolojini hazırlaman önemli.Bebek bakım kursalarına git,hastanelerde ücretsiz,netten veri topla,forumlardan zaten bizlerde yönlendiririz bi bakmışsın sen başkalarına tecrübelerini anlatır olmuşsun önemli olan niyettir.Niyetlenmen ve bunu istemen önemli olan.Yavrusuz zamanın sınırı yok bunu da son olarak ekleyeyim.
benim bu ayda bosa gitti malesef,cok uzgunum tum hamilelik belirtileri vardi gunumde gecikmisti ama adetim geldi gene,doktora gittim piskolojik dedi,hersey normal bakalim nisan ayinda ne olacak,allahim tum bebis isteyenlere nasip eder insallah.[/QU
amin cnm hasretle beklediğimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inş.
allah nasip ederse 13 nisandan çok ümütliyim bakalım bu arada piskolejimiz ciddi anlamda etkileniyor bu cinsel hayatımızı bile etkiliyor mümkün oldukca bu düşünceden uzak durarak beklemeye çalışacagız artık baharda geldi güzel yürüşler yaparak açık mekanlarda kendimizi dagıtmamız daha kolay olacak
oyle valla canim benim piskoloji denen bisey kalmadi artik dusunmekten,cevremdekiler diyor artik sen bu kadar dusunuyosun piskolojin etkileniyor hic cocuk sahibi olamazsin dedi arkadasimin birisi,elimden geldigince dusunmemeye calisiyorum ama olmuyor iste illa aklinda,disari cikiyosun cocuklu anneleri goruyosun onlara ozeniyosun, ya garip bi duygu bilmiyorum insallah bakalim bu ay ne olacak adetimin gunu geliyor bakalim nasip,hepimizin hakkinda hayirlisini diliyorum allah yardimcimiz olsun tum bebis isteyenlere versin allahim.