canim bencede en mantiklisi bekleyip kan testini yenilemek ama olsaydi cikardi diye dusunuuyorum gecikme olmus cunku, iltihaptan olabilir bu gecikme ve adet duzensizligi o yuzden hamile olup olmadigindan emin olduktan sonra sogan kürüne basla iltihapa ve adet duzensizline birebir, insallah hersey diledigin gibi olur bacim Allah yardimcin olsun
pazartesini bekleyeceğim canım kan testini bir daha yaptıracağım eğer negatifse senin dediğin gib soğan kürünü denerim. gerçi nsıl yapılıyor bilmiyorum bana yardımcı olursan sevinirim. yardımlarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim...
bacim ben de bunla ilgili arastiriyodum bugun ve tuplerin tikali oldugu anlasilmazmis sadece rahim filmi esnasinda gorulurmus ancak soyle bisey de var münasebet esnasinda kasik agrilari olusuyormus bildigim bu kdr canim :))
mrb arkadaslar araniza yeni katildim,yaklasik 3 yildir evliyim hic cocuk dusunmedik hep daha erken dedik ama son 1 aydir cocuk istiyoruz gecen test yaptim hayal kirikligi,hamile kalmak icin ne yapabilirim bana yardimci olurmusunuz simdiden tskler :)
mrb arkadaslar araniza yeni katildim,yaklasik 3 yildir evliyim hic cocuk dusunmedik hep daha erken dedik ama son 1 aydir cocuk istiyoruz gecen test yaptim hayal kirikligi,hamile kalmak icin ne yapabilirim bana yardimci olurmusunuz simdiden tskler :)
bende anne olmak istiyorum tam anlamıyla 2 kez falan anca denedim korkuyorum bende 3 yıllık evliyim şimdide malesef eşimden ayrıyım yaza kadar denk getiremiycez gibi yumurtlamayı ya bişey sorcam çok mu cahilim illa 14.gündemi yumurtlanır bunu öne çekmenin yolu yok muu eşim 10.günde burda olacak malesef(
Benim ilk hamileliğimdeki belirtiler bunlar :) Canım nasıl mercimekli kısır istemişti anlatamam,gözüm dönüyordu,folik asit başlamadığım için vücut bunu en fazla bulgurdan aldığı için bebeği koruma içgüdüsüyle deli gibi yemiştim,yapılırken az daha bayılacaktım öyle söyleyeyim.Aşerme aslında eksik beslenen annenin ihtiyaçlarını alması için bir uyarı.Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzzzslm arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle rabbim hepinizin bebek dileğini kabul etsin inş. arkadaşlar 8 aylık evliyim. bu ay her aydan farklı bir dönem geçiriyorum. normalde regl im 28 günde bir olur 27. gün 5 dk kadar kasığım ağrır ertesi gün regl olurdum.fakat bu ay 10 gündür çok fazla iştahım var, 3 gündür kasığımda ara ara ağrı hissediyorum. bugün 27. gün yani yarın regl olmam lazım ama bende ne göğüste hassasiyet kaldı ne ağrı sebebi nedir acaba????
Benim ilk hamileliğimdeki belirtiler bunlar :) Canım nasıl mercimekli kısır istemişti anlatamam,gözüm dönüyordu,folik asit başlamadığım için vücut bunu en fazla bulgurdan aldığı için bebeği koruma içgüdüsüyle deli gibi yemiştim,yapılırken az daha bayılacaktım öyle söyleyeyim.Aşerme aslında eksik beslenen annenin ihtiyaçlarını alması için bir uyarı.Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzzz
bende aranıza yeni üye olanlardanım sayfayı dışardan takip ediyorum çok sıcak ve samimi herkesin sorunun aynı oldugu bi sayfada olmak biraz rahatlatıyor insanı kendini yalnız hissetmemek önemli bu sayfaya girince daha iyi anlıyor insan okuduklarıma baktıgımda daha çok erken evham yapman için diyorum kendime 5 yıllık eviliyim yeni düşündük çocuk yapmayı ve aldıgımız kararla ocak ayında uygulamaya geçtik mart ayında hüsranla bitti ben çok üzüldüm bu duruma ve kendime ilk deneme bukadar etkilendim daha bunun gibi kaç deneme olacak ve ben daha kaç kere yaşıyacağım bu üzüntüyü dedim sonra paylaşımlarınızı okudukca çok çok aceleci oldugumu gördüm inş. nisan tüm anne adayları için bereketli olur
teşekkür ederim tuze..yani 1 haftadır rüyalarımda bile karnıyarık, kızarmış tavuk, ıspanak. fırında patates görüyorum.. sanki yaptığım yemek eşimle ikimize yetmeyecek gibi gelio. bugün regl olmam lazım şuana kadar olmadı... rüyamdada devekuşu yumurtası gördüm. hayırlısı bakalım..
benim bu ayda bosa gitti malesef,cok uzgunum tum hamilelik belirtileri vardi gunumde gecikmisti ama adetim geldi gene,doktora gittim piskolojik dedi,hersey normal bakalim nisan ayinda ne olacak,allahim tum bebis isteyenlere nasip eder insallah.
Ayşe her işte bir nasip varmış,belki ocak doğumlu olması bebeğin için daha güzel olacak bir de böyle düşün.Ocak şubat doğumlular okula başladıklarında gerçekten diğer akadaşlarından farklı oluyorlar,aynı yıl içinde doğuyorlar ama bir düşünsene ocak doğumlu yürürken aralıkta doğan daha gözünü açmamış oluyor.
Hsynglcn valla test yapmadan iyi duruyorsun arkadaşım,ben olsam çoktan bakmıştım :) Zaten oğlumda da beklemeden bakmıştım ve ogün kaldığımı öğrenmiştim,ne güzel bir gündü,Allah ım isteyen sevebilecek herkese nasip etsin,şuan yanımda uyuyor tıs tıs nefesi geliyor,rabbim birde kardeş nasip eylese ne güzel olur.
İnşallah canım bakarsın beraber hamiş oluruz :) 2013 ilk anneleri :)haklisin hic bu yonden dusunmemistim dogru her iste hayir vardir bakalim nasip allah bizlerede tattirir o duyguyu insallah :)
tuze Allah'ım inşallah gönlüne göre verir oğluşuna bir kardeş gelir. dün akşam test yaptım silik kırmızı bir çizgi çıktı 2. çizgi hiç çıkmadı zaten.sanırım negatif anlayamadım. hala regl olmadım. eğer gelmezse yarın tekrar yapıcam meraklardayım.... bu idrar testlerinin akşam yada sabah veya aç tok bi kuralı var mıdır acaba??
benim bu ayda bosa gitti malesef,cok uzgunum tum hamilelik belirtileri vardi gunumde gecikmisti ama adetim geldi gene,doktora gittim piskolojik dedi,hersey normal bakalim nisan ayinda ne olacak,allahim tum bebis isteyenlere nasip eder insallah.[/QU
amin cnm hasretle beklediğimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inş.
allah nasip ederse 13 nisandan çok ümütliyim bakalım bu arada piskolejimiz ciddi anlamda etkileniyor bu cinsel hayatımızı bile etkiliyor mümkün oldukca bu düşünceden uzak durarak beklemeye çalışacagız artık baharda geldi güzel yürüşler yaparak açık mekanlarda kendimizi dagıtmamız daha kolay olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?