Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb arkadaslar araniza yeni katildim,yaklasik 3 yildir evliyim hic cocuk dusunmedik hep daha erken dedik ama son 1 aydir cocuk istiyoruz gecen test yaptim hayal kirikligi,hamile kalmak icin ne yapabilirim bana yardimci olurmusunuz simdiden tskler :)
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Şubat'ın 12 sinde adet oldum.normalde 28 günü bile bulmaz aralığı.bu ayın en geç 10unda olmam gerekirken hala adet olmadım ve yaklaşık 3 gündür bulantım var.çok sevdiğim şeylerden bile tiksiniyorum 3 gündür.ayrıca hiç adet belirtim yok.ara ara kasığımda batma şeklinde ağrılar oluyor.çocuk istediğimiz için eşimle şubatın 22sinde yani adetin başlangıcından itibaren 11.gününde ve sonrasında 1 hafta 1er gün arayla ilişkiye girdik.bugün beta hcg testi yaptırdım ve sonuç 5.7 çıktı.doktor 1 hafta sonra tekrar yaptır dedi ama umudum kırıldı sanki. sizce hamile miyim ?
kızlarrrr! slm bende aranıza yeni katıldımm benim bi tane bebişim var ikinci için hzırlıktayız ama 8 aydır korunmadığımız halde olmadı doktora gittim adet düzenleyici verdi progestan kullanıorum bu ilaç gebeliği kolaylaştırırmı doktor dene bi süre bekle dedi olmazsa tüplere bakılıcak tüplerin tıkalı olduğunu nasıl anlarıımm cvp lütfen !!!
bi soru sormuştum arkadaşlar sanırım bi fikri olan yok
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve sizlere birkaç sorum olacak.
iltihaplanma va bende v ebunun için doktora gidiyordum kasıklarım çok ağrıyoru doktor iltihabın var dedi ve bir sürü ilaç verdi bana ama ben o sırada 2 aylık hamileymişim doktorum anlayamadı ve 3 aylıkken bebeğimi kaybettim.
şimdi bebek istiyorum her ay inşallah olur ümidiyle.
18 şubat
24 ocak
31 aralık
son üç ay regli düzenim bu şekildeydi bu aynın 13 de regli olmam gerekiyordu am adaha olmadım ve su gibi bir akıntım var evde gebelik testi yaptırdım 2. çizgi silik olarak belirdi kan testi yaptıdım negatif çıktı ve hala beklemekteyim sizce ne olabilir. Hamilemiyimdir.
anne olmak istiyorum 4 yaşında da kızımı kaybettim kalbi delikti ve ameliyatta vefat etti ve ben tekrar anne olmak istiyorum. ne olur bana dua edin.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve sizlere birkaç sorum olacak.
iltihaplanma va bende v ebunun için doktora gidiyordum kasıklarım çok ağrıyoru doktor iltihabın var dedi ve bir sürü ilaç verdi bana ama ben o sırada 2 aylık hamileymişim doktorum anlayamadı ve 3 aylıkken bebeğimi kaybettim.
şimdi bebek istiyorum her ay inşallah olur ümidiyle.
18 şubat
24 ocak
31 aralık
son üç ay regli düzenim bu şekildeydi bu aynın 13 de regli olmam gerekiyordu am adaha olmadım ve su gibi bir akıntım var evde gebelik testi yaptırdım 2. çizgi silik olarak belirdi kan testi yaptıdım negatif çıktı ve hala beklemekteyim sizce ne olabilir. Hamilemiyimdir.
anne olmak istiyorum 4 yaşında da kızımı kaybettim kalbi delikti ve ameliyatta vefat etti ve ben tekrar anne olmak istiyorum. ne olur bana dua edin.
kızlarrrr! slm bende aranıza yeni katıldımm benim bi tane bebişim var ikinci için hzırlıktayız ama 8 aydır korunmadığımız halde olmadı doktora gittim adet düzenleyici verdi progestan kullanıorum bu ilaç gebeliği kolaylaştırırmı doktor dene bi süre bekle dedi olmazsa tüplere bakılıcak tüplerin tıkalı olduğunu nasıl anlarıımm cvp lütfen !!!
merhaba arkadaşlar 1,5 ay sonra evliliğimin 4 yılını bitirmiş olacagım. 2010 eylülden beri bir bebğimiz olsun istiyoruz.Son gittiğimiz dr da yapılan tahlilerde eşimde morfoloji sorunu çıktı ve biz bebiş olayını erteledik.Taki bu aya kadar 29 şubatta regl oldum ama onun öncesinde hiç olmayan gögüs ağrıları ortaya çıktı ve halen devam edior. Şuan gögüslerimde kararma ve hafiften damarlanma mevcut bel ağrım var bezen de kasık ağrısı var. Bunların diğer aylardaki gibi psikolojk olduğunu düşünüyorum ama bir taraftanda hamileyim die kendime soru sormaktan alı koyamıyorum. 26 mart regl günüm o günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bana bu günler işkence gibi olmaya başladı artık bu belirsizlik beni ve pskolojimi alt üst etmeye başlıor. Dr gögüslerim için aradığımda da beni cerraha yönlendirdi ben gebeyim die ümitleniren acaba ne hastasıyım die düşünmeye başladım artık.Bana yardımcı olur musun artık kendimi dinlemekten sıkıldım ve her gün buraya gelmeyeceğim diyorum ama yine bişey oluor ben yine burdayım :)
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.kk nü ablam önerdi,herşeyi konuşabileceğim her soruma cevap alabileceğim bi yermiş.Hayırlı Sohbetler
selam tatlımm inşallah hamilesindir.forumlarda bu durumda olanlar çok.ama emin olmak için kan testini biraz bekleyip yaptırmanı tavsiye ederim.Allah ın izniyle bebişin seninle olsun.Dularım seninle.