• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Olmak İstiyorum

3 aydır deniyoruz evet adettim düzenli hemde saatine kadar düzenli sağolsun ama eşim çok istiyo çocuk bende istiyorum biran önce olsun diye bu ayda olmazsa artık ne yaparım bilmiyorum

3 aydır deniyoruz evet adettim düzenli hemde saatine kadar düzenli sağolsun ama eşim çok istiyo çocuk bende istiyorum biran önce olsun diye bu ayda olmazsa artık ne yaparım bilmiyorum

bi kere kendini illa bebek olcak diye odaklarsan isin zorlasabilir. biraz rahat ol. kafandan atmaya calis biseylerle beynini oyalarsan daha kolay olur. sonra ovulasyon donemlerini hesapla, o tarihlerde hamile kalma riskin daha yuksek. ama en onemlisi rahat olman boyle stres yaparsan olmaz hem daha cok yenisin herkesin hemen olucak diye bisey yok Rabbim ne zaman derse o zaman olur. sen dua et hayirlisiyla bi bebisin olsun...

Bence acele etme ama biraz daha bekleyin ama ille hemen diyorsanız bir kadın doğum doktoruna gözükmen iyi olur. Sadece düzenli adetle ilişkili değil çünkü bu konu..

ayy canım yolun başındasınız daha.hem 1 yıl olmazsa o zaman doktora git derim.hem belkide sorun sende değil eşindedir bilemezsinkii.bence telaşlanman için daha çokk erken.hemde bu kadar stres yapma derim kafandan at bu çocuk fikrinin ilşkiye girerken bak nasıl tutuyo tabi bi sorun yoksa eğer...

öyle tabi ama işte kafamdan atamıyorum eşim uzman lojmanda kalıyoruz hakkarideyiz burda yapacak birşey yok hep evdeyim sıkıntı sitres oluyorum eşimde isteyince doğal olarak tamamen sitres basıyo hepsinde yumurtlama dönemlerimi hesapladım ve ona göre yaptık ama bir sorun var eşim evde pek durmuyo göreve gidiyo bu durumda benim çocuk yapmam biraz zorlaşıyo işte

öyle tabi ama işte kafamdan atamıyorum eşim uzman lojmanda kalıyoruz hakkarideyiz burda yapacak birşey yok hep evdeyim sıkıntı sitres oluyorum eşimde isteyince doğal olarak tamamen sitres basıyo hepsinde yumurtlama dönemlerimi hesapladım ve ona göre yaptık ama bir sorun var eşim evde pek durmuyo göreve gidiyo bu durumda benim çocuk yapmam biraz zorlaşıyo işte

anliyorum canim. esinde sana anlayisla yaklassin seni strese sokmasin. biraz kendinize zaman taniyin. evde el isleriyle ugrassan?

Eşin en az 3 günlük cinsel perhizle sperm tahlili yaptırsın...Sen de adetin 3.günü FSH ve adetin 21.günü de prolaktin tahlili yaptır..Sonra da çıkan sonuçları bir kadın doğum uzmanına göster.....

Son düzenleme:
doktora gittik herşey normalmiş işte beklemek gerekiyomuşda eşimde pek beklemeyi sevmez ev işlerine gelince inan evde temizlenecek yer kalmadı halıları bile yıkadım düşünün burası çok sıkıcı dışarı çıkamıyoruz yasak zaten şemdinlideyiz ondan çok sıkıntılı burası işte bende belki sizlerden yardım alabilirim diye düşündüm yani taktik verirsiniz belki :)

güzeli bu işler okadar kolay olsaydı ortalık çocuk kaynardı..biz altı kere denedik..yani altı ay..yumurtlama tarihini hesapla ve o tarihten bir kaç gün önce başlayıp birkaç gün sonrasına kadar ilişkiye girin..aynı zamanda her ilişki sonrasında hemen ayağa kalkma beline yastık koy ayaklarını yukarı dik..ben nerdeyse yarım saat ayaklarım yukarda beklerdim..
beslenmene dikkat et..ve en önemlisi kafana takma..düşünmemeye çalış..çünkü stres çok önemli faktör..

Back