• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum

Esmerimgss13

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
8
6
6
30
Arkadaşlar meraba araniza yeni katıldım adet düzensizliği yaşayan biriyim 3 senelik evliyim şubatın 7 sinde ilaçla adet oldum 15 bitti 2 gündür pembemsi leke geldi ara ara geliyor peçeteyle silince sol kasigimda batma gibi his var bazen karnım ağrıyor benim gibi olup hamile kalan var mı

Sizde mi benim gibi sorun yaşıyor sunuz acaba yerlesme kanamasi mi bu
Basıma yasadıgın gelmedi
Bende anne olmak istiyorum
Yerlesme kanamasıda olabilir bu ay reglin erken gelmiste olabilir mevsim gecislerinden dolayı.
Birkac gün sonra lekelenmenin devamı gelmezse kan testi yaptırmanı öneririm cicegim

Basıma yasadıgın gelmedi
Bende anne olmak istiyorum
Yerlesme kanamasıda olabilir bu ay reglin erken gelmiste olabilir mevsim gecislerinden dolayı.
Birkac gün sonra lekelenmenin devamı gelmezse kan testi yaptırmanı öneririm cicegim
Çok teşekkür ederim inşalalh geneyimdir çok istiyoruz çocuk

Başlığa istinaden geldim.Hamile olup olmadığını bilmiyorum bir kaç gün sonra kan testi yaptır eğer adet olmazsan en kesini o.Biz de 3 yıldır çocuk istiyoruz.Bu süre zarfında 2 kimyasal 1 dış gebelik 1 kalbi duran gebelik yaşadım.2 kere tüp bebek yaptırdım ama transfer bile olamadım kaliteli embriyo 5.güne kalmadı diye.şu an 4buçuk aylık hamileyim tüm hamileliklerimi doğal yoldan oldum.Ama şu an bebeğimin beyninde çok büyük problemler çıktı şöyle diyebilirim milyonda bir rastlanan bir problem.Ve bebeğimi aldırmak zorunda kalabilirim içim kan ağlayarak.Allah istemeden hiç birşey olmuyor ben kendimi de yırtsam olmuyor.Hiç üzülmeyin olmuyor diye Onun zamanını Allah biliyor.Hayatta ne acılar var Allah dermansız dert vermesin😢

Başlığa istinaden geldim.Hamile olup olmadığını bilmiyorum bir kaç gün sonra kan testi yaptır eğer adet olmazsan en kesini o.Biz de 3 yıldır çocuk istiyoruz.Bu süre zarfında 2 kimyasal 1 dış gebelik 1 kalbi duran gebelik yaşadım.2 kere tüp bebek yaptırdım ama transfer bile olamadım kaliteli embriyo 5.güne kalmadı diye.şu an 4buçuk aylık hamileyim tüm hamileliklerimi doğal yoldan oldum.Ama şu an bebeğimin beyninde çok büyük problemler çıktı şöyle diyebilirim milyonda bir rastlanan bir problem.Ve bebeğimi aldırmak zorunda kalabilirim içim kan ağlayarak.Allah istemeden hiç birşey olmuyor ben kendimi de yırtsam olmuyor.Hiç üzülmeyin olmuyor diye Onun zamanını Allah biliyor.Hayatta ne acılar var Allah dermansız dert
Ya okuyunca çok üzüldüm ve şaşırdım Allah yardımcın olsun :(

Canım sen nerelerdesin bak üzülme olmuyor diye allah nasip etmiyorsa bir bildiği var şu an emin ol benim yerimde kimse olmak istemez allah düşmanıma vermesin.yine de Halimize şükredip yolumuza devam edelim.Bu işler hep nasip

Canım sen nerelerdesin bak üzülme olmuyor diye allah nasip etmiyorsa bir bildiği var şu an emin ol benim yerimde kimse olmak istemez allah düşmanıma vermesin.yine de Halimize şükredip yolumuza devam edelim.Bu işler hep nasip
Çok şükür halimize tabiki canım asla şükürden tevekkülden vazgeçmedim. Yazdıklarını okuyunca ben bile öyle üzüldüm öyle derinden hissettim ki açını senin hissettiklerin nasıldır kim bilir:( Allah yardımcın olsun hep dua ediyoruz hayırlı sağlıklı evlat diye rabbim bu zamanda gösterdi sana ne denir ki başka :( Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin bizlere

Başlığa istinaden geldim.Hamile olup olmadığını bilmiyorum bir kaç gün sonra kan testi yaptır eğer adet olmazsan en kesini o.Biz de 3 yıldır çocuk istiyoruz.Bu süre zarfında 2 kimyasal 1 dış gebelik 1 kalbi duran gebelik yaşadım.2 kere tüp bebek yaptırdım ama transfer bile olamadım kaliteli embriyo 5.güne kalmadı diye.şu an 4buçuk aylık hamileyim tüm hamileliklerimi doğal yoldan oldum.Ama şu an bebeğimin beyninde çok büyük problemler çıktı şöyle diyebilirim milyonda bir rastlanan bir problem.Ve bebeğimi aldırmak zorunda kalabilirim içim kan ağlayarak.Allah istemeden hiç birşey olmuyor ben kendimi de yırtsam olmuyor.Hiç üzülmeyin olmuyor diye Onun zamanını Allah biliyor.Hayatta ne acılar var Allah dermansız dert vermesin😢
Sizin için çok üzüldün bende tüm bebek yaptırdım dış gebelik oldu aldılar bende çok isiyorum olsun diye allah her şeyin en güzeline zamanında yaşatsın inşallah dilerim allahtan bebeginiz sağlığına kavuşur
Inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin eşim çok üzülüyor belli etmiyor onamüjdeli haberivermek çok istiyorum rabbim hepimize hayırlı vatanını milletini seven bir evlat nasip etsin inşallah benim eşim polis memuru hep eşimin bir dileği var babası gibi vatan aşkı ile yanan bir evlat istiyorum diye ağlayarak dua ettiğini duydum bu yüzden bu kadar istemim rabbim bilir biliyorum ama içimdeki acıyı dindirmek kolay olmuyor

Çok şükür halimize tabiki canım asla şükürden tevekkülden vazgeçmedim. Yazdıklarını okuyunca ben bile öyle üzüldüm öyle derinden hissettim ki açını senin hissettiklerin nasıldır kim bilir:KK43: Allah yardımcın olsun hep dua ediyoruz hayırlı sağlıklı evlat diye rabbim bu zamanda gösterdi sana ne denir ki başka :KK43: Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin bizlere
Amin canım çok sağol çok teşekkür ederim iyiki değerli sizin gibi güzel kalpli insanlar var

Merhabalar araniza yeni katıldım ben bu ay doktora gittim eşimden sprem istediler temiz çıktı ben her ay bir iki gün önde adet görüyordum ama bugün bi sıcak basıyor kaisklarimda ağrılar bi kacgubdur var zaten bi migde bulantisi yasıyorum ne olduğunu anlamadım geçen ay bugün olmuştum adet ama duzenlizligimvar
Rabbim yardımcın olsun inşallah çok uzuldumböl böl dualar oku inşallah sana muzi

Merhabalar araniza yeni katıldım ben bu ay doktora gittim eşimden sprem istediler temiz çıktı ben her ay bir iki gün önde adet görüyordum ama bugün bi sıcak basıyor kaisklarimda ağrılar bi kacgubdur var zaten bi migde bulantisi yasıyorum ne olduğunu anlamadım geçen ay bugün olmuştum adet ama duzenlizligimvar

Rabbim yardımcın olsun inşallah çok uzuldumm bol bol dualar oku inşallah sana mucize olsun rabbim herkeze sağlıklı evlatlar nasip etsin çok sagoll

Amin çok teşekkür ederim

Rabbim yardımcın olsun inşallah çok uzuldumböl böl dualar oku inşallah sana muzi

Back