Anne olmak istiyorum

Cm_mltm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2017
8
90
8
Merhaba arkadaşlar Yen'i üye oldum ... tabini sizin gibi bende anne olmak istiyorum ve bunun için uğraşıyoruz. Ovulasyon dönemim 26 Mayıs'la 1 hazırlan aradıydı bugünde kasıklarım da ve belimde hafif bir ağrı var sanki adet öncesi ağrı olur ya öyle bir ağrı... birde hesaplarıma göre yumurtam tam 31 inde çatlıyor o gün ve dün kasıklarım da şişlik vardı ve inanılmaz bir ağrı namazı kılamadım oturarak kıldım... kızlar sizce döllenme ağrısımı bu acaba lütfen öyle olsun Allah isteyen her kese evlat nasip etsin

ovulasyonu test alıp deneyerek öğren. 26-1 i arası d,yorosun 31 inde çatladı diyorsun... gerçekten o günlerde mi oldu bunlar? 31 inde çatlasa üstünden 2 gün geçmiş. şu anda senin bir şey hissetmen imkansız. döllenmeyi falan hissetmezsin yani.

Test alıp denedim telefonuma indirdiğim uygulamayla Bire bir ötüşüyor o yüzden almıyorum artık...

O zaman yumurta catladiktan sonra döllenme olur.ceger olduysa 12 14 gün sonra kanda ogrenirsin

Merhaba kızlar bi sorum olucaksın yardım edermisiniz ?? ben de ocak ayında dk gittim prolaktinim %58,9 çıkmıştı ilaç falan içtim geçen cumartesi yine gittim doktor önce yumurtalıklarıma baktı hiç sorun görmedi prolaktinim de %58,9 den %18 düşmüş doktorda dedi hiç bir sorunun yok diye pazar günü sağda 12 ml çatlama olucak dedi mutlaka ilişkiye gir sesi tabi yarın bizde girdik sabaha kadar yattım bu Cuma tekrar gidicem kızlar sizce hamile kalırmıyım ben bu zaman kadar hep takvime göre yaptım oda baktı sağ tarafda pazar günü ve Pazartesi 12 ml çatlama olucak dedi inşallah olur kızlar ??

Kızlar ya size birşey sorucam yardım edermişsiniz bügün ablamın çocuğuna bakıyordum oda çok kilolu onu kucakda zıplatıyordum sonra baktım akıntım var ama ayıptır söylemesi iş camaşirim komple olmuştu beyaz ama parmakda uzayan gibi değil sizce nedir bu geçen pazar günü doktor 12 ml çatlama olucak dedi kesinlikle ilişkiye girmenin lazım dedi bizde girdik sizce buneden olabilir adetime 10 gün var

Benimde bugün adetimin 2. Günü halen olmadım akintim var sadece acaba hamile olabilir miyim

Kızlar yardım... ben çocuk tedavisine başladım adetimin 5.i gününden itaberen klomen kullandım 5gün bitikten 3 gün sonra kontrole gittin ve yumurtaların sürümüne göre bana çatlatma iğnesi işe beraber duphaston ilaçverdi iğneyi vuruldum ilacada yarın başlamam gerektiğini söyledi doktor araştırdım ilacı çoğunlukla adat söktürücü gibi yorumlar var bu ilacı kullanan adet oluyor kızlar böyle iğne yapıp kullanan varmı çocuk için bu ilacı kullandınızmı lütfen cevap

Benimde bugün adetimin 2. Günü halen olmadım akintim var sadece acaba hamile olabilir miyim
Bence biraz daha bekler bazın mevsimsel olabiliyor gecikme inşallah Bebiş istiyorsan hamilesindir dikkat et kendine üşütme ağır kaldırma falan ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…