1 yıl 8 aydır evliyiz. Düzenli olarak ovulasyonla 3 aydır gebelik istiyoruz ama bugün yine regl oldum oysaki çok umutluydum bu sefer ☹ kadın doğum ya da ürolojiye gitmedik fakat gebelik öncesi kan değerlerimize baktırmak için eşim de bende kan testi yaptırdık gebelik istediğimizi söyledik aile hekimimize ve kan testlerimizde herhangi bir şey çıkmadı folik asit kullan dedi ve 6 ay kadar oldu sanırım folik asit kullanıyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Anne olmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum birazda konuşmak istiyorum
- Konu Sahibi seleny0
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe kalma gebeliğe hazırlık ovulasyon
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yaşınız kaç ? Eşinizde sperm sayımı kalitesi bakılmalı sizde de yumurta rezervine bakılması gerekir ama hemen endişelenmeyin hemen olmayabiliyor yaşınız genç ise 1 seneye kadar deneme süreniz var1 yıl 8 aydır evliyiz. Düzenli olarak ovulasyonla 3 aydır gebelik istiyoruz ama bugün yine regl oldum oysaki çok umutluydum bu sefer ☹ kadın doğum ya da ürolojiye gitmedik fakat gebelik öncesi kan değerlerimize baktırmak için eşim de bende kan testi yaptırdık gebelik istediğimizi söyledik aile hekimimize ve kan testlerimizde herhangi bir şey çıkmadı folik asit kullan dedi ve 6 ay kadar oldu sanırım folik asit kullanıyorum.
Yaşım daha geçen hafta 28 ime girdim eşimde 29. Henüz hiç birini yaptırmadık bu ayda bekleyelim sonra bir doktora gidelim diyoruz ama bilemedim. regl döngüm 27 28 29 arası değişkenlik gösteriyo düzensiz sayılır mı düzenli mi bilemedimYaşınız kaç ? Eşinizde sperm sayımı kalitesi bakılmalı sizde de yumurta rezervine bakılması gerekir ama hemen endişelenmeyin hemen olmayabiliyor yaşınız genç ise 1 seneye kadar deneme süreniz var
- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
Daha fazla geciktirmeden tüm tetkiklerinizi yaptırın Allah yardımcınız olsunYaşım daha geçen hafta 28 ime girdim eşimde 29. Henüz hiç birini yaptırmadık bu ayda bekleyelim sonra bir doktora gidelim diyoruz ama bilemedim. regl döngüm 27 28 29 arası değişkenlik gösteriyo düzensiz sayılır mı düzenli mi bilemedim
Korunmasız ve düzenli 1 sene geçmesi gerek sizin ne kadar oldu1 yıl 8 aydır evliyiz. Düzenli olarak ovulasyonla 3 aydır gebelik istiyoruz ama bugün yine regl oldum oysaki çok umutluydum bu sefer ☹ kadın doğum ya da ürolojiye gitmedik fakat gebelik öncesi kan değerlerimize baktırmak için eşim de bende kan testi yaptırdık gebelik istediğimizi söyledik aile hekimimize ve kan testlerimizde herhangi bir şey çıkmadı folik asit kullan dedi ve 6 ay kadar oldu sanırım folik asit kullanıyorum.
Bence hemen test yaptırın biz de ilk ay olmayınca test yaptırdık eşimde morfoloji bozukluğu varmış spermlerde de hareketsizlik. İlk test belki çok sağlıklı olmamıştır fakat biz keçiboynuzu kürü yaptık başka şeyler de kullandık ve ikinci ay hamile kaldım. Yeni öğrendim. Kendinize bir yok çizmek için emin olun ikiniz de gereken testleri yaptırın derim1 yıl 8 aydır evliyiz. Düzenli olarak ovulasyonla 3 aydır gebelik istiyoruz ama bugün yine regl oldum oysaki çok umutluydum bu sefer ☹ kadın doğum ya da ürolojiye gitmedik fakat gebelik öncesi kan değerlerimize baktırmak için eşim de bende kan testi yaptırdık gebelik istediğimizi söyledik aile hekimimize ve kan testlerimizde herhangi bir şey çıkmadı folik asit kullan dedi ve 6 ay kadar oldu sanırım folik asit kullanıyorum.
Düzenli olarak 3 ay denedik öncesinde korunuyorduk istemedim bir de pandemi falan ertelemek durumunda kaldıkKorunmasız ve düzenli 1 sene geçmesi gerek sizin ne kadar oldu
Bu ayda deneyelim olmadı bir görünelim. 3 ay oldu ama insan kendini kötü hissediyor gerçektenBence hemen test yaptırın biz de ilk ay olmayınca test yaptırdık eşimde morfoloji bozukluğu varmış spermlerde de hareketsizlik. İlk test belki çok sağlıklı olmamıştır fakat biz keçiboynuzu kürü yaptık başka şeyler de kullandık ve ikinci ay hamile kaldım. Yeni öğrendim. Kendinize bir yok çizmek için emin olun ikiniz de gereken testleri yaptırın derim
- 7 Kasım 2014
- 6.966
- 10.819
- 448
Canım seninle herşeyimiz aynı. Bende 1 yıl 8 aydır evliyim. Ben 28 eşim 29 yaşında. 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ve gebelik çalışması yapıyoruz fakat henüz olmadı. Doktora gittim, kan değerlerime, hormonlarıma bakıldı, herşey normal. Vajinal ultrason ile bakıldı, yumurtalıklarım da güzelmiş. 1 yıla kadar hamilelik olmazsa eşine bakıyoruz dediler. Ben yine de her gün eşime keçiboynuzu pekmezi ve muz yediriyorum. Sperm kalitesini artırıyormuş. Bakalım bu ay nasıl olacak. Ben de çok istiyorum hatta geciktiğimi düşünüyorum ama napalım. Nasip kısmet.Bu ayda deneyelim olmadı bir görünelim. 3 ay oldu ama insan kendini kötü hissediyor gerçekten
Haklısın varsa bir şey onun üzerine gidersiniz yoksa rahat olursunuz birgün olacak diye. İnşallah olurBu ayda deneyelim olmadı bir görünelim. 3 ay oldu ama insan kendini kötü hissediyor gerçekten
- 26 Mayıs 2020
- 572
- 299
- 18
Aa öyle mi her zaman her yerde açılmıyor bu konular insan yalnız hissediyor. En ykın zamanda güzel haberleri alırız inş canım Ben henüz bir test yaptırmadım sadece en başta bir kan değerlerimize bakmıştık o kadar. Ama regl döngüm düzenli gibi off bilemedim kiCanım seninle herşeyimiz aynı. Bende 1 yıl 8 aydır evliyim. Ben 28 eşim 29 yaşında. 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ve gebelik çalışması yapıyoruz fakat henüz olmadı. Doktora gittim, kan değerlerime, hormonlarıma bakıldı, herşey normal. Vajinal ultrason ile bakıldı, yumurtalıklarım da güzelmiş. 1 yıla kadar hamilelik olmazsa eşine bakıyoruz dediler. Ben yine de her gün eşime keçiboynuzu pekmezi ve muz yediriyorum. Sperm kalitesini artırıyormuş. Bakalım bu ay nasıl olacak. Ben de çok istiyorum hatta geciktiğimi düşünüyorum ama napalım. Nasip kısmet.
Yok baktırmadım henüz doktora görünmedim. Evet stresin çok etkilediğini herkesten duydum.Sizin kanda prolaktine bakıldı mi? (Adetin 3. ya da 4. günü bakılıyor) anlamsiz yere sanırım stresten 2dir yükseliyor benimki ve gebeligi engelliyor.
Aslında öyle bebeğimiz olsun falan moduna hiç girmedim. Aksine bu konuda rahatımdır rahattım diyelim olmayınca takıldı kafama bir de ovulasyona bak falan stres yapıyor sanırım yok ilişkiden sonra kalmamalıyım hemen falan geriyor sanırım3 ay cok erken.. Surekli gebe oldup olmadiginizi dusunuyorsaniz da etkiler sizi. Ben 6. ayda hamile kaldim. O ay hic takip etmemistim ovulasyonumu.
amin sağolun dua edinDaha fazla geciktirmeden tüm tetkiklerinizi yaptırın Allah yardımcınız olsun
Evet korunmanıza rağmen olmuş nasipte varsa oluyor işte rahat olmak gerekiyor ama o da olmuyor zor yani. En azından sağlıkla alakalı probleminiz yok canım İnş tez zamanda bebeklerimize kavuşuruzBen de aynı şekilde 3 aydır deniyorum. Ben de 28 yaşındayım. Evleneli 1 yıl 2 ay oldu. Eşim 34 yaşında. Neden olmuyor anlamıyorum ovulasyon takibine göre ilişkiye girdik daha önce korunmamıza rağmen olmuştu ama düşükle sonuçlandı.